SCHNITZEL

Nydelig med snitzel av frilandsgris! OG, spesielt om den kommer fra Heinrich Jungs gård.

Schnitzel klar til panering

Egg

Panko

Sitron

Smør

Hvetemel

Nydelig med snitzel av frilandsgris! OG, spesielt om den kommer fra Heinrich Jungs gård.

Fremgangsmåte:

Finn frem 3 tallerkener og sett dem ved siden av hverandre i denne rekkefølgen fra høyre til stekepannen; en tallerken til mel, en til pisket egg og en til pankoen. Krydre kjøttet med salt og pepper.

Nå er dere klar. Vend snitzel først godt i mel, så i eggene og til slutt i pankoen. Kan legges klar på bakepapir til dere er klar for steking. Legg dem i stekepannen når smøret har sluttet å bruse og stek dem gylne i 2-3 min på hver side på medium pluss varme. Voila!

Om ønskelig kan de holdes varm i ovnen frem til servering, men vær da obs på at crispen vil forsvinne litt.