Lær å smake vin i Matbaren

Matbaren

Wednesday

16

March

495

KR

UTSOLGT
BILLETTER

I Matbaren fortsetter vi suksessen med å ha smakinger på utvalgte onsdager. Denne våren har vi både noen dypdykksmakinger der vi smaker oss gjennom et flertall av viner fra et område, men også flere mer lettbeinte bli kjent med-smakinger!


HVORDAN SMAKE VIN

Vinsmaking er en treningssak som det meste her i livet! Jo flere viner vi smaker, desto enklere er det å kjenne igjen en lukt eller smak samt beskrive den. Trener man med andre kan det være enda enklere, da man får innspill på aromaer og kan diskutere den vinen man smaker i fellesskap. Som har denne vinen høy syre? Er den tørr? Hva lukter jeg her egentlig og hva er det typeriktig for? Og slik fortsetter vi.

Smattingen og gurgling som vinkelnere driver med, kan virke svært rart, og det er det, men det gjøres for en grunn; nemlig å frigjøre og oppleve aromaer og smaker ende bedre. Så denne kvelden skal vi rotere på glasset, lukte på vinen og spytte den ut – eller ikke. Kom og bli med og finn ut hvorfor vinen snurres i glasset. Hva taniner er? Hvordan syre oppleves? Med mer. Første skritt er å fylle glasset en tredjedels fullt også er vi i gang!


Kom og bli med!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?