Dypdykk: Pinot noir

Matbaren

Wednesday

2

February

900

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Etter å ha brukt flere onsdager på å bli kjent med ulike druer, er tiden kommet for å gjøre noen dypdykk! I løpet av våren skal vi dykke videre ned i forskjellige druevarianter og vinområder. Smakingene vil ha begrenset med plasser, slik at du kan få en smaking som er litt mer tett på, med mer rom til spørsmål og oppfølging. Smakingene er spesielt tilpasset deg som allerede har smakt deg litt gjennom vinens verden, og er klar for å dykke litt lenger ned i feltet. Vi smaker ti viner til den nette sum av 900 kroner.

Denne kvelden vil vi utforske Pinot Noir! Vi skal innom Burgund, Oregon, Sør-Afrika og andre viktige Pinot-områder. Bli kjent med de forskjellige kvalitetsnivåer og se nærmere på hva lagring gjør med Pinot Noir.

Pinot Noir roper aldri, men når hun hvisker skal vi lytte til det fine hun har å si. Oppvokst i kjølig klima spiller ung Pinot Noir på forførende aroma av friske røde bær som jordbær og bringebær, gjerne ispedd litt blomster og lakris. Fra varmere områder preges aromaene av mørkere bær som kirsebær og moreller, og har druen fått hilse på litt nyere og mindre fat får vi gjerne litt kryddertoner med på kjøpet. Etter noen års lagring kan vi få spennende toner av skogbunn, høstløv og sopp.


Lyst til å bli enda bedre kjent med denne druen? Kom og bli med!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?