Bli kjent med ost & vin i Fetevaren – HØSTGLØD OG BÅLKOS!
Onsdag 1. oktober
Hver onsdag kveld tar vi frem de aller beste ostene fra disken i Fetevaren og lar dem skinne i rampelyset. Vi setter vin til disse og inviterer deg til å utforske smaker som utfyller – og utfordrer – hverandre.
Denne gangen vier vi kvelden til høstens varme kos med smeltende oster – fra kremete raclette og fondue til deilige klassikere som tartiflette, som varmer både gane og sjel. Perfekt for den kjølige årstiden hvor bålkosen står i fokus.
Her får du smake deg gjennom sesongens utvalg og ukas favoritter, sammen med nøye utvalgte viner som løfter smakene til nye høyder. Vi forteller litt underveis, men lar osten og vinen få hovedrollen.
Vin er en god følgesvenn til ost, men det gjelder å velge riktig: tunge, tanninrike rødviner kan krasje, mens lette røde og friske, fruktige hvitviner gjerne spiller bedre på lag. Og smeltet ost med litt sødme i glasset? Magi.
Vi smaker, snakker og utforsker – uformelt, lærerikt og veldig godt. Du trenger ingen forkunnskaper, bare nysgjerrighet og lysten på en god opplevelse midt i uka.
Velkommen!