44

ELEGANT SERVERING OG RIKE SMAKER

Colonialen 44 serverer elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Vår 4 retters meny er inspirert av tradisjonell norsk mat kombinert med internasjonale impulser. Vi henter vår råvarer fra våre lokale bønder og produsenter og fokuserer på at våre sesongbaserte råvarer skal inspirere oss.

Vi er åpen til middag mandag fra 17.00 og serverer lunsj på fredager og lørdager fra kl 13.00! Vår meny endres hver andre tirsdag, noe som gir våre kokker muligheten til stadig å finne spennende, nye smakskombinasjoner, samt være så sesongmessig som mulig. I tillegg til vår fire retters meny har vi alltid et utvalg av deilige oster tilgjengelig!

Vi har en lidenskap for å kombinere mat og vin til den perfekte kombinasjon, og med en omfattende vinkjeller kan vi skreddersy opplevelser med vår erfaringen for våre gjester. Vinkartet inneholder flere hundre klassiske viner og en hel haug med biodynamiske og naturlige viner. En tid og et sted å prøve noe helt nytt!

Åpningstider
Mandag – torsdag

17.00 —

Fredag og lørdag

13.00 –

Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

4-RETTER

550,- per person

NORSK ASPARGES

Urter & gressløkskrem

LYSING

Blåskjell & erter

LAM

Spinat & sopp

RABARBRA

Bringebær & sjokolade

LYST PÅ MER?

NORSK HUMMER fra SOTRA & MATJESSILD

169

Løyrom, rømme, blinis, jordbær, søl-flatbrød

KAMSKJELL

165

Vierge saus

NORSKE OSTER

155 per person

5 oster fra ostetrallen, knekkebrød + søtt

FREDAGSLUNSJ

Fra 13.00
390,- per person

NORSK ASPARGES

Urter & gressløkskrem

LAM

Spinat & sopp

RABARBRA

Bringebær & sjokolade

LØRDAGSLUNSJ

Fra 13.00
390,- per person

LYSING

Blåskjell & erter

LAM

Spinat & sopp

RABARBRA

Bringebær & sjokolade

MATBAREN

Nyt et glass eller småretter i Matbaren i rommet ved siden av.

KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

EIER & DAGLIG LEDER

KEN SKORGE

Ken er vinkelner og vinansvarlig hos Colonialen. Han er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, har utdannelse som vinkelner fra Gastronomisk Institutt og holder i dag på med å avslutte sin 2-årige Diploma vinutdannelse ved WSET.