Kjære Colonialen-gjester!

Det er en uvirkelig situasjon vi er i om dagen. At et virus er det som skulle sette hele samfunnet og oss ut av spill var vel det siste vi hadde trodd for bare kort tid siden.

Som bedrift må vi forholde oss til myndighetenes krav, bedriftens økonomiske situasjon og markedet. Slik situasjonen er nå så taler alt for å holde restaurantene stengt på ubestemt tid.

Men, vi har troen på at vi vil komme oss gjennom denne tiden. Og vi vil glede oss til en tid uten Korona-frykt og se frem til dager  hvor vi er tilbake som før. Med fine kollegaer i full sving – koker og serverer glade Colonialen-gjester – og selvsagt TOPP stemning.

Vi vil holde dere orientert på avgjørelser i tiden som kommer via våre sosiale medie-kanaler. Og; vi lover at vi har all intensjon om å åpne dørene til våre restauranter igjen – og det så snart det lar seg gjøre.

Vennlig hilsen

Colonialen 44 & Matbar

ELEGANT SERVERING OG RIKE SMAKER

Colonialen 44 serverer elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Vår 4 retters meny er inspirert av tradisjonell norsk mat kombinert med internasjonale impulser. Vi henter vår råvarer fra lokale bønder og produsenter og søker inspirasjon i deres sesongbaserte råvarer.

Colonialen 44 er åpen til middag mandag fra 17.00 og serverer lunsj på lørdager fra kl 13.00! Vår meny endres hver andre tirsdag, noe som gir våre kokker muligheten til stadig å finne spennende, nye smakskombinasjoner, samt være så sesongmessig som mulig. I tillegg til vår fire retters meny har vi alltid et utvalg av deilige oster tilgjengelig!

Colonialen 44 har en stor lidenskap for mat og vin i kombinasjon og med en omfattende vinkjeller kan vi skreddersy gode mat og vin opplevelser for våre gjester. Vinkartet inneholder flere hundre klassiske viner og en hel haug med biodynamiske og naturlige viner. Tid og et sted for å prøve noe helt nytt!

MIDLERTIDIG STENGT
Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

4-RETTER

03.03.20-16.03.20
550,- per person

TORSKETUNGE

Sitron & selleri

KYLLINGLEVER PATÈ

Rødbet og kamille

PORK

Brokkoli & grønn pepper

HVIT SJOKOLADE

Blåbær

LYST PÅ MER?

HUMMER & JOMFRUSILD

169

Løyrom, rømme, blinis, jordbær, flatbrød

POTET & ROGN

165

OSTER

155 per person

5 oster fra ostetrallen, knekkebrød + søtt

LØRDAGSLUNSJ

Fra 13.00
390,- per person

KYLLINGLEVER PATE

Rødbet & kamille

PORK

Brokkoli & grønn pepper

HVIT SJOKOLADE

Blåbær

MATBAREN

Nyt et glass eller småretter i Matbaren i rommet ved siden av.

KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

RESTAURANTSJEF

TONE GJERDE

Tone kommer fra Olden. Hun studerte filmvitenskap i Southampton i 3 år, men endret retning da hun fant ut at hun var i sitt ess når hun svingte seg på gulvet i restaurantbransjen. Tone flyttet til Bergen i 2011 og begynte sin karriere i restaurantbransjen her. God fartstid fra blant annet Allmuen, Bare Vestland og Colonialen Litteraturhuset. Tone er utdannet vinkelner og dedikert til mat og drikke.

EIER & DAGLIG LEDER

KEN SKORGE

Ken er vinkelner og vinansvarlig hos Colonialen. Han er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, har utdannelse som vinkelner fra Gastronomisk Institutt og holder i dag på med å avslutte sin 2-årige Diploma vinutdannelse ved WSET.