44

ELEGANT SERVERING OG RIKE SMAKER

Colonialen 44 serverer elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Vår 4 retters meny er inspirert av tradisjonell norsk mat kombinert med internasjonale impulser. Vi henter vår råvarer fra lokale bønder og produsenter og søker inspirasjon i deres sesongbaserte råvarer.

Colonialen 44 er åpen til middag mandag fra 17.00 og serverer lunsj på fredager og lørdager fra kl 13.00! Vår meny endres hver andre tirsdag, noe som gir våre kokker muligheten til stadig å finne spennende, nye smakskombinasjoner, samt være så sesongmessig som mulig. I tillegg til vår fire retters meny har vi alltid et utvalg av deilige oster tilgjengelig!

Colonialen 44 har en stor lidenskap for mat og vin i kombinasjon og med en omfattende vinkjeller kan vi skreddersy gode mat og vin opplevelser for våre gjester. Vinkartet inneholder flere hundre klassiske viner og en hel haug med biodynamiske og naturlige viner. Tid og et sted for å prøve noe helt nytt!

Åpningstider
Mandag – torsdag

17.00 —

Fredag og lørdag

13.00 –

Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

4-RETTER

09.07.19-22.07.19

550,- per person

SQUASH

Pistasj & reker

JORDSKOKK

Blåskjell

ANDEBRYST

Gulrot, spisskål & kryddersjy

JORDBÆR

Lime & yoghurt

LYST PÅ MER?

NORSK HUMMER fra SOTRA & MATJESSILD

169

Løyrom, rømme, blinis, jordbær, søl-flatbrød

KAMSKJELL

165

Vierge saus

NORSKE OSTER

155 per person

5 oster fra ostetrallen, knekkebrød + søtt

FREDAGSLUNSJ

Fra 13.00
390,- per person

SQUASH

Pistasj & reker

ANDEBRYST

Gulrot, spisskål & kryddersjy

JORDBÆR

Lime & yoghurt

LØRDAGSLUNSJ

Fra 13.00
390,- per person

JORDSKOKK

Blåskjell

ANDEBRYST

Gulrot, spisskål & kryddersjy

JORDBÆR

Lime & yoghurt

MATBAREN

Nyt et glass eller småretter i Matbaren i rommet ved siden av.

KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

RESTAURANTSJEF

TONE GJERDE

Tone kommer fra Olden. Hun studerte filmvitenskap i Southampton i 3 år, men endret retning da hun fant ut at hun var i sitt ess når hun svingte seg på gulvet i restaurantbransjen. Tone flyttet til Bergen i 2011 og begynte sin karriere i restaurantbransjen her. God fartstid fra blant annet Allmuen, Bare Vestland og Colonialen Litteraturhuset. Tone er utdannet vinkelner og dedikert til mat og drikke.

EIER & DAGLIG LEDER

KEN SKORGE

Ken er vinkelner og vinansvarlig hos Colonialen. Han er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, har utdannelse som vinkelner fra Gastronomisk Institutt og holder i dag på med å avslutte sin 2-årige Diploma vinutdannelse ved WSET.