KONG OSCARSGATE 44

RESTAURANT
& MATBAR

GASTRONOMI GJENNOM 12 ÅR

Colonialen Restaurant har vært den gastronomiske fronten i Bergen fra etableringen. Her serverer vi årstidene, det fremste av klassiske tradisjoner og utfordrer konvensjoner.

I samme lokale som restauranten, men med egen inngang, finner du vår uformelle mat- og vinbar. Matbaren tilbyr retter fra Restaurantens kjøkken og deler også vinkart med den.

Baren er sentrum av rommet og har plass til 30 sittende gjester rundt. Vi har uteservering  i den fargerike og koselige bakgården vår med flere sittegrupper, drivhus og grill.

Her kan man unne seg én eller flere retter sammen med en god flaske, en cocktail eller kun et glass om man ønsker det. Ingen spiseplikt.

Velkommen til oss!

Åpningstider
Matbaren
Tirsdag — Torsdag

17.00 — 00.30
(01.00)

Fredag

16.00 – 00.30
(01.00)

Lørdag

13.00 – 00.30
(01.00)

Restauranten
Tirsdag — Lørdag

18.00 —

Lørdagslunsj

13.00 —

Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

KVEITE

blåskjell, østers

KONGEKRABBE

avruga, mjødurt

FJELLØRRET

dill, ferskost

KYLLINGLEVER

multer, bacon

RØDBET

hval, vaktelegg

SOPPBYGGOTTO

umodne jordbær

HYSE

pepperrot, selleri

LAM

rosenkål, pors

EPLE

eple, eple

SVELE

brunost, plomme

Casa de Mouraz 2015

Casa de Mouraz 2015 - Portugal

Bourgogne Aligoté 2016

Maison en Belles Lies - Burgund, Frankrike

Riesling Trocken 2017

Keller - Rheinhessen, Tyskland

Edelcider

Åkre gård - Norge

3 Colours Red

Anton von Klopper - Adelaide Hills, Australia

Rosé 2011

Francis Boulard - Champagne, Frankrike

Langhe Bianco 2016

Luca Roagna - Piemonte, Italia

Teroldego 2014

Foradori - Vigneti delle Dolomiti, Italia

Tokaji Late Harvest

Disznókö - Ungarn

Vin Santo del Chianti Rufina 2009

Selvapiana - Toscana, Italia
Stor smaksmeny

10 — retter 1250,-

Liten smaksmeny

6 — retter 900,-

Drikke til stor smaksmeny

1250,-

Drikke til liten smaksmeny

900,-

Følg oss på Facebook for oppdatert lørdagslunsj!

350,- per person

STEAM BUNS

Enkel kr 80 / Dobbel kr 150

DUMPLINGS

kr 110

BIFF TARTAR

Kr 150

LAMMEPØLSE

kr 110

KAMSKJELL

kr 120,-

CARPACCIO AV OKSE

kr 95,-

SNACKS

Kr 60

BRANDAD

kr 85

OST, BRØD & SØTT

Kr 225

OSTEFONDUE

kr 150,- per person (min. 2 personer)

DAGENS FISK

(fra kl.18.00) kr 150

GRILLET ULLGRIS

(fra kl. 18.00) kr 150

VIN OG MAT

MATBAREN

Baren serverer mat fra restaurantens kjøkken og tilbyr likt utvalg av viner. Her tilbys retter fra restaurantens smaksmeny, osteplanker, steam buns og masse ulik snacks som og kan nytes som nattmat frem til 00.30.

onsdag — fredag

17.00 — 00.30

lørdag

13.00 – 00.30

KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

OPPLEVELSER

Colonialen legger stor vekt på et rikt vinkart og unike mat- og vinkombinasjoner satt sammen av et dedikert lag av vinkelnere.

SELSKAP

Restauranten tilbyr ”Styrerommet” for selskaper mellom 8 og 12 personer.

DAGLIG LEDER

ESPEN HERMANSEN

Espen har fagbrev som servitør og er utdannet vinkelner. Han har jobbet som vinkelner i mange år og har hatt vinansvaret på flere av Norges beste restauranter, samt jobbet som vinimportør.