Navnet og adressen vår er 44 og ligger i Kong Oscarsgate 44. Her serverer vi en kort 4-retters meny drevet av lokale råvarer i sesong og med fokus på elegante, smaksrike retter. Presist og raskt servert i nedpå og tilbakelent atmosfære.

Terskelen er lav for hyppige besøk. Menyen skiftes annenhver mandag og prisen er fast kr 550,- for 4-retters meny. Fredag og lørdag serverer vi i tillegg en 3-retters meny til lunsj til den nette sum av kr 390,-

44 har et sterkt fokus på mat og vin i kombinasjon så her får man gode anbefalinger til menyen. Et solid vinkartet med flere hundre klassiske viner, og en haug med biodynamiske og naturviner. Enkelt og bra!

Åpningstider
Mandag — Torsdag

17.00 —

Fredag – Lørdag

13.00 –

Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

4-RETTER

550,- per person

KALVETUNGE

Rug, blomkål

VINTERTORSK

Torskekjake, jordskokk, smørsaus

ANGUS/WAGYU

Rosenkål, sitrontimian

SJOKOLADE

Tindved, havre

LYST PÅ MER?

NORSK HUMMER fra SOTRA & MATJESSILD

169

Løyrom, rømme, blinis, rabarbra, søl-flatbrød

KONGEKRABBE DUMPLING

145

Sitron, pepperrot, hjertesalat, brønnkarse

NORSKE OSTER

155 per person

5 oster fra ostetrallen, knekkebrød + søtt

FREDAGSLUNSJ

Fra 13.00
390,- per person

VINTERTORSK

Torskekjake, jordskokk, smørsaus

ANGUS/WAGYU

Rosenkål, sitrontimian

SJOKOLADE

Tindved, havre

LØRDAGSLUNSJ

Fra 13.00
390,- per person

KALVETUNGE

Rug, blomkål

ANGUS/WAGYU

Rosenkål, sitrontimian

SJOKOLADE

Tindved, havre

MATBAREN

Nyt et glass eller småretter i Matbaren i rommet ved siden av.

KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

EIER & DAGLIG LEDER

KEN SKORGE

Ken er vinkelner og vinansvarlig hos Colonialen. Han er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, har utdannelse som vinkelner fra Gastronomisk Institutt og holder i dag på med å avslutte sin 2-årige Diploma vinutdannelse ved WSET.