HISTORIEN

GASTRONOMI GJENNOM 11 ÅR

Colonialen restaurant har vært den gastronomiske fronten i Bergen fra etableringen. Her serverer vi årstidene, det fremste av klassiske tradisjoner og utfordrer konvensjoner.

tirsdag — lørdag

18.00 —

lørdag

Lunsj 13.00—16.00

adresse

Kong Oscars gate 44

kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

KVEITE

Rettish, linfrø

SPISSKÅL & ØSTERS

KONGEKRABBE

Tomat, dill

STRANDKRABBESUPPE

Estragon

MAKRELL

Løk, fiskebuljong

BROSME

Skorsonnerot, beter

KJE

Gulrot, nepe, beter

ARME RIDDERE

Rabarbra, bringebær, snøfrisk

SNICKERSKAKE

Nougat-is, peanøtter

GRÜNER VELTLINER 2013

Geyerhof — Kamptal, Østerrike

VINHO VERDE 2015

Mendes — Vinho Verde, Portugal

KALKSTEIN RIESLING 2016

Pfeffingen — Pfalz, Tyskland

ALIGOTÉ 2015

Maison en Belles Lies — Saint-Aubin, Frankrike

ESCARGOT 2015

Tricot — Auvergne, Frankrike

BEAUJOLAIS 2015

Château Cambon — Beaujolais, Frankrike

CHIANTI CLASSICO 2012

Castell 'in Villa — Toscana, Italia

SIDER

Åkre Gård — Ullensvang, Norge

RIVESLATES 1980

Singla — Languedoc-Roussillon, Frankrike
stor smaksmeny

9—retter 1195,-

liten smaksmeny

6—retter 895,-

oster

145,-

vin til stor smaksmeny

9—viner 1195,-

vin til liten smaksmeny

6—viner 895,-

Lørdag 1. juli

350,- per person

ÅPEN RAVIOLI

Sand, hjerte og blåskjell

ENTRECÔTE

Estragon og tomat

JORDBÆR

Rabarbra og lakris
KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

OPPLEVELSER

Colonialen legger stor vekt på et rikt vinkart og unike mat- og vinkombinasjoner satt sammen av et dedikert lag av vinkelnere.

SELSKAP

Restauranten tilbyr ”Styrerommet” for selskaper mellom 8 og 12 personer samt et selskapslokale med plass til inntil 36 personer.

DAGLIG LEDER

INGHILD STIEN THORVALDSEN

Inghild er utdannet Master fra Norsk Hotellhøgskole og har lang erfaring fra forskjellige steder i Norge samt vinkelnerstudiet fra Kulinarisk Akademi. Alltid smilende og blid, Inghild er en restaurantsjef som sørger for at alle har det bra.