KONG OSCARSGATE 44

RESTAURANT
& MATBAR

GASTRONOMI GJENNOM 12 ÅR

Colonialen Restaurant har vært den gastronomiske fronten i Bergen fra etableringen. Her serverer vi årstidene, det fremste av klassiske tradisjoner og utfordrer konvensjoner.

I samme lokale som restauranten, men med egen inngang, finner du vår uformelle mat- og vinbar. Matbaren tilbyr retter fra Restaurantens kjøkken og deler også vinkart med den.

Baren er sentrum av rommet og har plass til 30 sittende gjester rundt. Vi har uteservering  i den fargerike og koselige bakgården vår med flere sittegrupper, drivhus og grill.

Her kan man unne seg én eller flere retter sammen med en god flaske, en cocktail eller kun et glass om man ønsker det. INGEN spiseplikt.

Velkommen til oss!

Åpningstider
Matbaren
Tirsdag — Torsdag

17.00 — 00.30
(01.00)

Fredag

16.00 – 00.30
(01.00)

Lørdag

13.00 – 00.30
(01.00)

Restauranten
Tirsdag — Lørdag

18.00 —

Lørdagslunsj

13.00—15.30

Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

KVEITE

Agurk, pepperrot

SJØKREPS

Purre, Tang

KÅL

Pumpernikkel, smør

BIFANGST

Strandkrabbe, karse

POTET

Kylling, bringebær

SKREI

Jordskokk, blåskjell

ANDELÅR

Rødbet

KALV

Ramsløk, løk

IS & KJEKS

BOKHVETE

Tindved, karamell

MUSCADET, LES GRAS MOUTON 2015

Pépière - Loire, Frankrike

ASSYRTIKO by GAIA WILD FERMENT 2016

Gaia Estate - Santorini, Hellas

SAUVIGNON BLANC VOM OPOK 2015

Muster - Steiermark, Østerrike

VIRÉ-CLESSE 2015

Franz Chagnoleau - Burgund, Frankrike

PUFFIN ALE

Orkney Brewery - Skottland

Llum 2015

Domaine Le Roc Des Anges - Languedoc, Frankrike

FLOTSAM & JETSAM CINSAULT 2016

Alheit - Stalwart, Sør-Afrika

VIGNA MUNTRIVÉ BARBERA D'ASTI 2011

Boffa - Piemonte, Italia

GRØNN TE

RAINWATER 5 YO

Barbeito - Madeira, Portugal
Stor smaksmeny

10 — retter 1250,-

Liten smaksmeny

6 — retter 900,-

Drikke til stor smaksmeny

1250,-

Drikke til liten smaksmeny

900,-

Lørdag 21. april

350,- per person

Jordskokk

Egg

Kalv

Kål

Vaffel

Is

TORSK

kr 150

KALV

kr 150

BIFF TARTAR

Kr 150

BRANDAD

kr 85

DUMPLINGS

kr 110

STEAM BUNS

Enkel kr 80 / Dobbel kr 150

OST, BRØD & SØTT

Kr 225

SNACKS

Kr 60

VIN OG MAT

MATBAREN

Baren serverer mat fra restaurantens kjøkken og tilbyr likt utvalg av viner. Her tilbys retter fra restaurantens smaksmeny, osteplanker, steam buns og masse ulik snacks som og kan nytes som nattmat frem til 00.30.

onsdag — fredag

17.00 — 00.30

lørdag

13.00 – 00.30

KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

OPPLEVELSER

Colonialen legger stor vekt på et rikt vinkart og unike mat- og vinkombinasjoner satt sammen av et dedikert lag av vinkelnere.

SELSKAP

Restauranten tilbyr ”Styrerommet” for selskaper mellom 8 og 12 personer.

DAGLIG LEDER

ESPEN HERMANSEN

Espen har fagbrev som servitør og er utdannet vinkelner. Han har jobbet som vinkelner i mange år og har hatt vinansvaret på flere av Norges beste restauranter, samt jobbet som vinimportør.