MAT & VIN I KOMBO

Vi har midlertidig stengt dørene på 44 mens vi leter etter nye lokaler til restauranten og matbaren vår.
Følg med, vi kommer tilbake!

Nyt digg mat! Små, mindre og noen større retter viser kjøkkenet i sin bredde og med utrolig digge smaker. Menyen og rettene er mangfoldige, rike og varierte. Med respekt og fokus på sesong og råvarer fra lokale bønder. Vi inspireres av tradisjoner, internasjonale impulser og smaker.


Adresse
Kong oscars gate 44

Åpningstider:

Vi har midlertidig stengt dørene mens vi leter etter nye lokaler

MAIL
44@colonialen.no



BESTILL BORD

Book online

Meny

Retter

ØSTERS

Fire østers servert naturell

240
KVEITE

Knutekål, kefir, løyrom

195
DUMPLINGS

Svineribbe, dashi og syltet shiso

225
BRISSEL

Risotto, syltede beter og svartkål

225
AND

Rosettkål, potet- og osteespuma, delikatesseløk og solbær- og szechuanpeppersaus

345
MØRK SJOKOLADE & PRALINE

Multesorbet, hasselnøtter og marengs med fermentert blodappelsin

145

og litt mer retter ...

BRØD

Brødservering pr pers med pisket smør

45
MONT D'OR

Bakt og servert med surdeigstoast

695
CARPACCIO

Hjort, pepperglaze, sitronmajones og vaktelegg

195
BLÅSKJELL

Hvitvinsdampet med Café de Paris

185
PASTA

Røkt torsk og krabbe-& oksehalekraft

225
ISHAVSRØYE

Jordskokk, beurre blanc, fermentert rabarbra og spisskål

345
OST

Fire utvalgte oster; hvitmugg, fast, myk rødkitt og blå.

Servert med honning og knekkebrød

195

KVEITE

Knutekål, kefir og løyrom

DUMPLINGS

Svineribbe, dashi, syltet shiso

BRISSEL

Risotto, syltede beter og svartkål

AND

Rosettkål, potet & ost, solbær- & szechuanpeppersaus

SMAKSmeny

21 Nov
30 Dec
1090
KVEITE
Knutekål, kefir og løyrom
DUMPLINGS
Svineribbe, dashi, syltet shiso
BRISSEL
Risotto, syltede beter og svartkål
AND
Rosettkål, potet & ost, solbær- & szechuanpeppersaus
SJOKOLADE & PRALINE
Multesorbet, hasselnøtt og appelsin

UTFORSK VIN
I MATBAREN

Se hele kalenderen
Fant ingen arrangement