Kjære Colonialen-gjester!

Sommeren er over og høsten har begynt å vise seg fra sin beste side med nydelig sensommervær! Colonialen sine restauranter har og vil fortsette å åpne opp varsomt. Nå er alle stedene åpne med faste åpningstider. Vi er glade for å kunne åpne opp litt om litt og tilpasser oss tiden vi er i etter beste evne.

Åpningstider for Colonialen sine restauranter – september 2020:

LITTERATURHUSET
mandag – lørdag

lunsj 1100 – 1500

onsdag – lørdag

middag fra 1800

44 & MATBAREN
torsdag – lørdag

fra 1700

KRANEN
fredag

lunsj 1100 – 1400
middag fra 1800

lørdag

lunsj 1300 – 1500
middag fra 1800

Vi åpner dørene til våre restauranter igjen på en trygg og god måte.
Vennlig hilsen,
Ken og Laila

ELEGANT SERVERING OG RIKE SMAKER

Colonialen 44 serverer elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Vår 4 retters meny er inspirert av tradisjonell norsk mat kombinert med internasjonale impulser. Vi henter vår råvarer fra lokale bønder og produsenter og søker inspirasjon i deres sesongbaserte råvarer.

Vår meny endres hver andre tirsdag, noe som gir våre kokker muligheten til stadig å finne spennende, nye smakskombinasjoner, samt være så sesongmessig som mulig. I tillegg til vår fire retters meny har vi alltid et utvalg av deilige oster tilgjengelig!

Colonialen 44 har en stor lidenskap for mat og vin i kombinasjon og med en omfattende vinkjeller kan vi skreddersy gode mat og vin opplevelser for våre gjester. Vinkartet inneholder flere hundre klassiske viner og en hel haug med biodynamiske og naturlige viner. Tid og et sted for å prøve noe helt nytt!

TORSDAG – LØRDAG

fra 1700 

Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

4-RETTER

01.10.20-11.10.20
575,- per person

OKSETUNGE

Erter, løpstikke

BREIFLABB

Dill

HJORT fra OSEN GARD

Gresskar, bygg, kirsebær

PÆRE

Sjokolade, financier

LYST PÅ MER?

ØSTERS, ROGN & SILD

199 per person

Løyrom, rømme, blinis, jordbær, flatbrød

GRILLET KONGEKRABBE

220

OSTER

155 per person

5 oster fra ostetrallen, knekkebrød + søtt

MATBAREN

Nyt et glass eller småretter i Matbaren i rommet ved siden av.

KJØKKENSJEF

ANDREAS ANSOK

Andreas er mot og ydmykhet, raffineri og rastløs fantasi. Med pasjon og ekstrem dedikasjon har han formet Colonialen Restaurant til å holde nasjonalt toppnivå i over et tiår.

EIER & DAGLIG LEDER

KEN SKORGE

Ken er vinkelner og vinansvarlig hos Colonialen. Han er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, har utdannelse som vinkelner fra Gastronomisk Institutt og holder i dag på med å avslutte sin 2-årige Diploma vinutdannelse ved WSET.