Kjære Colonialen-gjester!

Litt om litt, åpner vi opp restaurantene igjen. Vi vil ta det trinnvis og prøver å åpne opp stedene våre fornuftig. Stenging og oppstart er en kostbar affære og desto viktigere å åpne opp igjen etter behov for å ivareta og sikre våre steders fremtid.

Byen vår er i en fase hvor alt går litt langsommere og vi tilpasser oss det etter beste evne. Vi håper på forståelse for en rolig gjenåpning og setter stor pris på tilbakemeldinger fra dere om når og hva deres behov og ønsker er. Vi vil la etterspørsel være grunnlaget for veien tilbake til en mer normal tilstand. Vi er varsomme og tar en dag av gangen. 

Midlertidig åpningstider for Colonialen sine restauranter: 

Colonialen Litteraturhuset
Lunsj
Mandag – lørdag
1100 – 1500

Middag
Onsdag – lørdag
fra kl 1800

Colonialen 44
Fredag og lørdag
fra kl 1800

Colonialen Matbar
Torsdag – lørdag
1700 – 2300

Colonialen Kranen
I juli og august er vi kun åpen som uterestaurant på solskinnsdager fra kl 1300.
Vi åpner selvsagt opp for selskap som ønsker lokalet for seg selv, her kan vi tilby Grillings eller Skalldyrsbonanza – send oss en forespørsel
booking@colonialen.no
eller ring oss 55 90 16 00

Som bedrift må vi forholde oss til myndighetenes krav, bedriftens økonomiske situasjon og markedet. Slik situasjonen er nå så taler alt for å åpne restaurantene varsomt. Vi gleder oss til å åpne opp, litt om litt. Se fine kollegaer i sving – koking og servering for glade Colonialen-gjester – og selvsagt TOPP stemning på våre restauranter.

Vi vil holde dere orientert på avgjørelser i tiden som kommer via våre sosiale medie-kanaler. 

Og; vi lover å åpne dørene til alle våre restauranter igjen på en trygg og god måte.

Vennlig hilsen,
Ken og Laila

VIN OG MAT

MATBAREN

Colonialen Matbar ligger i samme lokale som Colonialen 44, men med egen inngang. Matbaren er vår uformelle mat- og vinbar. Her leker vi med smaker og retter fra hele verden og serverer smaksrik barmat og snacks som tartar, dumpling og steam buns. Matbaren deler vinkartet med 44 og har i tillegg alltid ny spennende vin åpent på glass.

Baren er sentrum av rommet og har plass til 30 sittende gjester rundt. Colonialen Matbar har uteservering;  en fargerik og koselig bakgård med flere sittegrupper, drivhus og grill. Her kan man unne seg én eller flere retter sammen med en god flaske, en cocktail eller kun et glass om man ønsker det. Ingen spiseplikt.

TORSDAG – LØRDAG

1700 – 2230

Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

STEAM BUN

kr. 85

DUMPLINGS m KONGEKRABBE

kr. 160

FISKETACO

kr. 150

ASPARGES & EGG

kr. 125

GRILLET SJØKREPS

kr. 225

BIFF TARTAR

kr. 150

THAI FISKEKAKE

kr. 95

LAMMEKEBAB

kr. 150

OST, BRØD & SØTT

kr. 255

KALENDER

ons 19

Kranen + Bobler

19 august 18:0022:00