Kjære Colonialen-gjester!

Det er en uvirkelig situasjon vi er i om dagen. At et virus er det som skulle sette hele samfunnet og oss ut av spill var vel det siste vi hadde trodd for bare kort tid siden.

Som bedrift må vi forholde oss til myndighetenes krav, bedriftens økonomiske situasjon og markedet. Slik situasjonen er nå så taler alt for å holde restaurantene stengt på ubestemt tid.

Men, vi har troen på at vi vil komme oss gjennom denne tiden. Og vi vil glede oss til en tid uten Korona-frykt og se frem til dager  hvor vi er tilbake som før. Med fine kollegaer i full sving – koker og serverer glade Colonialen-gjester – og selvsagt TOPP stemning.

Vi vil holde dere orientert på avgjørelser i tiden som kommer via våre sosiale medie-kanaler. Og; vi lover at vi har all intensjon om å åpne dørene til våre restauranter igjen – og det så snart det lar seg gjøre.

Vennlig hilsen

Colonialen 44 & Matbar

VIN OG MAT

MATBAREN

Colonialen Matbar ligger i samme lokale som Colonialen 44, men med egen inngang. Matbaren er vår uformelle mat- og vinbar. Her leker vi med smaker og retter fra hele verden og serverer smaksrik barmat og snacks som tartar, dumpling og steam buns. Matbaren deler vinkartet med 44 og har i tillegg alltid ny spennende vin åpent på glass.

Baren er sentrum av rommet og har plass til 30 sittende gjester rundt. Colonialen Matbar har uteservering;  en fargerik og koselig bakgård med flere sittegrupper, drivhus og grill. Her kan man unne seg én eller flere retter sammen med en god flaske, en cocktail eller kun et glass om man ønsker det. Ingen spiseplikt.

MIDLERTIDIG STENGT
Adresse

Kong Oscars gate 44

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

STEAM BUNS

85,- pr stk

DUMPLINGS

kr 120

FISKETACO

Kr 115

BROKKOLINI

kr 95

BURRITO

kr 110

BIFF TARTAR

kr 150

CHORIZO

kr 65

OST, BRØD & SØTT

Kr 255

Tirsdager fra 18.00
Tre smaksretter med tre små glass
350,- per person

KALENDER

søn 05
man 06
fre 10