WORLD CHEESE AWARDS 2. OG 3. NOVEMBER

14. oktober 2018
Mer enn 3000 oster fra hele verden samles i Grieghallen i Bergen fredag 2. november. Der skal ostene bedømmes av 250 internasjonale ostedommere, og kjempe om å bli kåret til verdens beste ost. Bedømmelsen vil foregå i Dovregubbens Hall i Grieghallen under mat- og drikkefestivalen «Matnasjonen Norge». Finalen i World Cheese Awards går av stabelen fredag kveld, og er åpen for publikum som ønsker å bli med på en underholdende ostefinale med BBC-programlederen Nigel Barden i spissen.
 
«Matnasjonen Norge» er en stor mat- og drikkefestival som arrangeres i Grieghallen 2.-3. november. Festivalen vil by på et mangfold av norsk lokalmat og -drikke hvor osten står i sentrum. Fredag 2. november vil konkurransen World Cheese Awards avholdes midt på festivalområdet i Dovregubbens Hall, slik at publikum kan se bedømmelsen og lukte ostene på avstand. Festivalen fortsetter lørdag 3. november, og da omgjøres konkurranseområdet til et stort ostebord hvor publikum kan kjøpe billetter til guidede osteturer organisert av internasjonale eksperter.
 
Colonialen sine steder er mer enn klare til å omdanne restauranter og butikker til byens mest spennende arenaer for gode osteopplevelser. Vi starter allerede den 1. november med folket fra Neals Yard Dairy som sparker i gang Stilton sesongen med smaksprøver og andre aktiviteter. Vi planlegger også en parmesan happening i samarbeid med Consorzio Parmigiano Reggiano feredag 2. november.
 
Vi håper at så mange som mulig av våre gjester vil få med seg noe ostekjekt denne helgen. 
Mer informasjon om aktiviteter og event hos oss kommer.