KOMMENDE ARRANGEMENT
Loading Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

april 2020

Verftet Online Music Festival: Dårlig Vane

5 april 20:0021:00

11 dager med 11 artister - helt gratis! Bestill DIGG fetevarepakker hos oss og se konsertene live!

Les mer »

Verftet Online Music Festival: Datarock

6 april 20:0021:00

11 dager med 11 artister - helt gratis! Bestill DIGG fetevarepakker hos oss og se konsertene live!

Les mer »

FREDAGSPAKKEN fra FETEVAREN – påskespesial

10 april 13:0017:00
Colonialen Fetevare Strandgaten, Strandgaten 18
Bergen, Norge
+ Google Map
kr395

Fredagspakken er en pose med ingredienser og oppskrifter for å lage en tre retters meny for deg og dine. Om det være seg en middag til deg og din kjære eller familien.

Les mer »
+ Export Events

OSTER

Colonialen har en lidenskap for ost som vi gjerne deler. Vi tilbyr ostekurs hvor det måtte ønskes. Vi gir gode råd og tips til hvordan vin kan løfte osteopplevelsen og motsatt. Kurs kan passe som et kveldsarrangement og kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

VINSMAKING

Interessen for vin er stor og vi tilbyr vinkurs og vinsmakinger med ulike tema. Vinkurs kan passe som kveldsarrangement og vinsmaking kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

COLONIALENS
VINSKOLE

Colonialen har fra etableringen skapt store smaksopplevelser basert på unike mat og vinkombinasjoner. På våre vinkurs deler vi raust vår kunnskap om klassiske og nyskapende viner og vår tenkning om vin og matkombinasjoner. Gjennom fem kvelder får du en introduksjon til vin, vindyrking, vinproduksjon, vinens historie, druer og vinområder verden over.

BERGEN VINFEST

Bergen vinfest ønsker å gi deg interessante vinopplevelser gjennom vinsmakinger, vintog, vinmakermiddager, samtaler og vinmesser. Atten restauranter og vinbarer i Bergen står bak arrangementet som gikk av stabelen for første gang i 2011.

PODCAST

VINPJATT

Formell, uformell pjatting om vin. Vinpjatt har tatt for seg ulike små og store temaer i vinens verden. Nye, relevante gjester har vært invitert i panelet for å diskutere forskjellige tema.