KOMMENDE ARRANGEMENT
Finn Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

januar 2019
Kr390

Bli kjent med ballerinaen Pinot Noir

23 januar 17:3018:30
Colonialen Matbar, Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

I Matbaren fortsetter vi suksessen med å ha smakinger på utvalgte onsdager. Denne høsten har vi både noen dypdykksmakinger der vi smaker oss gjennom et flertall av viner fra et område, men også flere mer lettbeinte bli kjent med-smakinger! PINOT NOIR Grasiøs på sitt beste, ofte subtil og sofistikert, og med en iboende styrke som gjør at hun sjeldent virker…

Les mer »
Kr900

Dypdykk i Matbaren – Barolo

30 januar 17:3019:30
Colonialen Matbar, Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

Denne kvelden skal vi dykke ned i Barolo som har et raust aromabilde, fast struktur, heftige tanniner og masse syre. Som ung er den derfor ganske utilgjengelig med et enkelt aromabilde. Etter 10 års lagring folder den seg ut med blomster, vegetale aromaer og pepper, og lakrisen erstattes av tobakk, tjære og lær.

Les mer »
februar 2019
Kr2750

Colonialens Vinskole

4 februar 18:0021:00
Colonialen Kranen, Solheimsgaten 9B
Bergen, Hordaland 5058 Norge
+ Google Map

Colonialens Vinskole går straks inn i et nytt år, og vi er klar for nye deltagere hos oss på mandagskvelder.

Les mer »
+ Export Events
PODCAST

VINPJATT

Formell, uformell pjatting om vin i regi av Colonialen og Espen Hermansen. Vinpjatt tar for seg ulike små og store temaer i vinens verden. Ny, relevant gjest er invitert i panelet for å diskutere forskjellige tema.

COLONIALENS
VINSKOLE

Colonialen har fra etableringen skapt store smaksopplevelser basert på unike mat og vinkombinasjoner. På våre kurs deler vi raust vår kunnskap om klassiske og nyskapende viner og vår tenkning om vin og matkombinasjoner. Gjennom fem kvelder får du en introduksjon til vin, vindyrking, vinproduksjon, vinens historie, druer og vinområder verden over.

OSTER

Colonialen har en lidenskap for ost som vi gjerne deler. Vi tilbyr ostekurs hvor det måtte ønskes. Vi gir gode råd og tips til hvordan vin kan løfte osteopplevelsen og motsatt. Kurs kan passe som et kveldsarrangement og kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

VINSMAKING

Interessen for vin er stor og vi tilbyr kurs og smakinger med ulike tema. Kurs kan passe som kveldsarrangement og smaking kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

BERGEN VINFEST

Bergen vinfest ønsker å gi deg interessante vinopplevelser gjennom vinsmakinger, vintog, vinmakermiddager, samtaler og vinmesser. Atten restauranter og vinbarer i Bergen står bak arrangementet som gikk av stabelen for første gang i 2011.