KOMMENDE ARRANGEMENT
Finn Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

mai 2019
Kr900

Dypdykk i Matbaren – Spesialslipp av Moestue med Veslemøy!

29 mai 17:3019:30
Colonialen Matbar, Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

I tillegg til å fortelle litt om hva et spesialslipp egentlig er og hvordan det fungerer, vil Veslemøy presentere hele 17 ulike viner – som i etterkant av smakingen også vil være tilgjengelig i baren på glass - kan det bli bedre?

Les mer »
juni 2019
Kr450

Bli kjent med bobler!

5 juni 17:3018:30
Colonialen Matbar, Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

I kveld skal vi smake årets diggeste bobler i de forskjellige kategoriene! Prosecco, Cava, PetNat, Cremant og Champagne!

Les mer »
Kr390

Bli kjent med rosa sommerfavoritter

12 juni 17:3018:30
Colonialen Matbar, Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

Rosévin har fått en ny status her til lands. Den er ikke lenger en slapp, rosablek vin på en fin flaske som egner seg best som lysestake. 

Les mer »
+ Export Events
PODCAST

VINPJATT

Formell, uformell pjatting om vin i regi av Colonialen og Espen Hermansen. Vinpjatt tar for seg ulike små og store temaer i vinens verden. Ny, relevant gjest er invitert i panelet for å diskutere forskjellige tema.

COLONIALENS
VINSKOLE

Colonialen har fra etableringen skapt store smaksopplevelser basert på unike mat og vinkombinasjoner. På våre kurs deler vi raust vår kunnskap om klassiske og nyskapende viner og vår tenkning om vin og matkombinasjoner. Gjennom fem kvelder får du en introduksjon til vin, vindyrking, vinproduksjon, vinens historie, druer og vinområder verden over.

OSTER

Colonialen har en lidenskap for ost som vi gjerne deler. Vi tilbyr ostekurs hvor det måtte ønskes. Vi gir gode råd og tips til hvordan vin kan løfte osteopplevelsen og motsatt. Kurs kan passe som et kveldsarrangement og kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

VINSMAKING

Interessen for vin er stor og vi tilbyr kurs og smakinger med ulike tema. Kurs kan passe som kveldsarrangement og smaking kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

BERGEN VINFEST

Bergen vinfest ønsker å gi deg interessante vinopplevelser gjennom vinsmakinger, vintog, vinmakermiddager, samtaler og vinmesser. Atten restauranter og vinbarer i Bergen står bak arrangementet som gikk av stabelen for første gang i 2011.