KOMMENDE ARRANGEMENT
Finn Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

mars 2019
Kr390

Bli kjent med «det nye Spania» og Envinate

27 mars 17:3018:30
Colonialen Matbar, Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

Dette blir en sjelden mulighet til å bli kjent med "det nye Spania", møte noen helt unike vinprodusenter som innehar en enorm kunnskap, samt smake deres uendelig flotte viner. 

Les mer »
april 2019
Kr390

Bli kjent med pittoreske Piemonte

3 april 17:3018:30
Colonialen Matbar, Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

Mens regionale navn er mange og komplekse, er det bare et dusin eller så druesorter som fremhever de viktigste vinene i området. Kom og bli kjent med Barbera, Dolcetto, Nebbiolo med mer og deres viner !

Les mer »
mai 2019
Kr995

Boblende shopping!

4 mai 11:0016:00
Colonialen Litteraturhuset, Østre Skostredet 5
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

Den perfekte lørdag formiddag for de som ønsker å kombinere litt shopping, mat, bobler, kultur, samt utvide sin kunnskap om boblenes hemmeligheter.

Les mer »
+ Export Events
PODCAST

VINPJATT

Formell, uformell pjatting om vin i regi av Colonialen og Espen Hermansen. Vinpjatt tar for seg ulike små og store temaer i vinens verden. Ny, relevant gjest er invitert i panelet for å diskutere forskjellige tema.

COLONIALENS
VINSKOLE

Colonialen har fra etableringen skapt store smaksopplevelser basert på unike mat og vinkombinasjoner. På våre kurs deler vi raust vår kunnskap om klassiske og nyskapende viner og vår tenkning om vin og matkombinasjoner. Gjennom fem kvelder får du en introduksjon til vin, vindyrking, vinproduksjon, vinens historie, druer og vinområder verden over.

OSTER

Colonialen har en lidenskap for ost som vi gjerne deler. Vi tilbyr ostekurs hvor det måtte ønskes. Vi gir gode råd og tips til hvordan vin kan løfte osteopplevelsen og motsatt. Kurs kan passe som et kveldsarrangement og kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

VINSMAKING

Interessen for vin er stor og vi tilbyr kurs og smakinger med ulike tema. Kurs kan passe som kveldsarrangement og smaking kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

BERGEN VINFEST

Bergen vinfest ønsker å gi deg interessante vinopplevelser gjennom vinsmakinger, vintog, vinmakermiddager, samtaler og vinmesser. Atten restauranter og vinbarer i Bergen står bak arrangementet som gikk av stabelen for første gang i 2011.