OSTE-VM 2018

I løpet av Oste-VMs tid i Bergen vil hele 3500 oster bli smakt og bedømt av et panel med 230 osteeksperter fra 29 nasjoner. I den anledning vil vi gjerne her hos Colonialen vise frem noen av de norske produsentene som skal delta, og som vi håper vil nå langt

KOMMENDE ARRANGEMENT
Finn Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

november 2018
kr950

Bobler – smaken av fest på Litteraturhuset!

17 november 13:0016:00
Colonialen Litteraturhuset, Østre Skostredet 5
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map

Den perfekte lørdags formiddag!

Les mer »
februar 2019
Kr2750

Colonialens Vinskole

04/02/2019 18:0021:00
Colonialen Kranen, Solheimsgaten 9B
Bergen, Hordaland 5058 Norge
+ Google Map

Colonialens Vinskole går straks inn i et nytt år, og vi er klar for nye deltagere hos oss på mandagskvelder.

Les mer »
+ Export Events
PODCAST

VINPJATT

Formell, uformell pjatting om vin i regi av Colonialen og Espen Hermansen. Vinpjatt tar for seg ulike små og store temaer i vinens verden. Ny, relevant gjest er invitert i panelet for å diskutere forskjellige tema.

COLONIALENS
VINSKOLE

Colonialen har fra etableringen skapt store smaksopplevelser basert på unike mat og vinkombinasjoner. På våre kurs deler vi raust vår kunnskap om klassiske og nyskapende viner og vår tenkning om vin og matkombinasjoner. Gjennom fem kvelder får du en introduksjon til vin, vindyrking, vinproduksjon, vinens historie, druer og vinområder verden over.

OSTER

Colonialen har en lidenskap for ost som vi gjerne deler. Vi tilbyr ostekurs hvor det måtte ønskes. Vi gir gode råd og tips til hvordan vin kan løfte osteopplevelsen og motsatt. Kurs kan passe som et kveldsarrangement og kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

VINSMAKING

Interessen for vin er stor og vi tilbyr kurs og smakinger med ulike tema. Kurs kan passe som kveldsarrangement og smaking kan enkelt kombineres i forkant av bespisning.

BERGEN VINFEST

Bergen vinfest ønsker å gi deg interessante vinopplevelser gjennom vinsmakinger, vintog, vinmakermiddager, samtaler og vinmesser. Atten restauranter og vinbarer i Bergen står bak arrangementet som gikk av stabelen for første gang i 2011.