RESTAURANT
& MATBAR

I restauranten har vi vinterhagen som kan ta 15 personer og Styrerommet som kan ta 12 personer.

I samme lokale som restauranten, men med egen inngang, har vi vår nye mat- og vinbar. Matbaren tilbyr noen retter fra Restaurantens eminente kjøkken og deler også vinkart med den.

I Matbaren tar vi i mot selskap på opp til 30 personer.

Vi har uteservering  i den fargerike og koselige bakgården vår med flere sittegrupper, drivhus og grill.

Ta kontakt for et tilbud.

Velkommen til oss!

kapasitet

Ta kontakt for tilbud

kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

LITTERATURHUSET

FOSSESTOVA

Det perfekte rommet for et lukket lag i størrelsesorden 20-40 personer. Her serveres alt fra enkel snack og “minglemat” til 3-retters meny. Det er mulig å få servert møtemat, pausemat og “minglemat”, samt en enklere servering og bar på hjul i andre etasje.

LITTERATURHUSET

OLAV H. HAUGE

Et stemningsfullt rom som passer utmerket til alt fra møter og foredrag til selskaper. Her kan man velge mellom stolrader eller kaféoppsett ved arrangementer med bordbespisning.

LITTERATURHUSET

ALVER

Et fleksibelt møterom hvor en kan velge mellom stolrader, småbord og stoler eller begge deler. Rommet innbyr til intime settinger, og passer godt til opplesninger og debatter.

KRANEN

Kranen egner seg supert som selskapslokale for de uformelle selskap og sammenkomster. Fra kafeen og møterommet kan man nyte den fantastiske utsikten fra sjøkanten, med fjorden fint rammet inn av byfjellene. Her er en unik mulighet til å nyte både omgivelsene og maten. Er været på vår side kan selskapet starte eller nytes i sin helhet utendørs.

kapasitet

1. etg. 26 personer
2. etg. 40 personer

utstyr

Wi-fi
Projektor
Flipover

leie

Møte i perioden 08.00-16.30

1250 kr

Selskap

For selskap på mindre enn 20 personer kommer lokalleie på 5000 kr

kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

KURS

Lokalene på Kranen kan også benyttes til kurs. Vi arrangerer gjerne vinkurs og ostekurs eller kombinert ost og vinkurs. Samle gode venner eller kollega til en fin kveld på Kranen.

Minimum 15 personer

SOMMERFEST

Colonialen Kranen tilbyr grilling ute om været tillater det.

PLANKER

Planke er et godt utvalg av deilige oster med søtt tilbehør, spekemat og oliven, pate, røkelaks, grønn salat, brød, smør og olivenolje.

Planke blir servert på bordet hvor gjestene sender rundt maten og forsyner seg selv – en sosial og fin måte å dele et måltid på.

495,- pr person.

Nyhetsbrev

Motta meny-oppdateringer og tilbud på e-post.