COLONIALEN RESTAURANT KONG OSCARSGATE 44

I restauranten i Kong Oscarsgate 44 har vi to fine rom som egner seg for mindre selskaper:

Vinterhagen har plass til inntil 16 personer og Styrerommet 12 personer.

 

Velkommen til oss!

 

kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

LITTERATURHUSET

FOSSESTOVA

Det perfekte rommet for et lukket lag i størrelsesorden 20-40 personer. Her serveres alt fra enkel snack og “minglemat” til 3-retters meny. Det er mulig å få servert møtemat, pausemat og “minglemat”, samt en enklere servering og bar på hjul i andre etasje.

LITTERATURHUSET

OLAV H. HAUGE

Et stemningsfullt rom som passer utmerket til alt fra møter og foredrag til selskaper. Her kan man velge mellom stolrader eller kaféoppsett ved arrangementer med bordbespisning.

LITTERATURHUSET

ALVER

Et fleksibelt møterom hvor en kan velge mellom stolrader, småbord og stoler eller begge deler. Rommet innbyr til intime settinger, og passer godt til opplesninger og debatter.

KRANEN

Kranen egner seg supert som selskapslokale for de uformelle selskap og sammenkomster. Fra restauranten og møterommet kan man nyte den fantastiske utsikten fra sjøkanten, med fjorden fint rammet inn av byfjellene. Her er en unik mulighet til å nyte både omgivelsene og maten. Er været på vår side kan selskapet starte eller nytes i sin helhet utendørs.

 

Lokalene på Kranen kan også benyttes til kurs. Vi arrangerer gjerne vinkurs og ostekurs eller kombinert ost og vinkurs. Samle gode venner eller kollega til en fin kveld på Kranen.

Minimum 15 personer

kapasitet

1. etg. 50 personer
2. etg. 25 personer

utstyr

Wi-fi
Projektor
Flipover

Leie

Hel dag kr. 1 500

Formiddag kr. 800,-
0900 – 1130 

Ettermiddag kr. 800,-
1230 – 1700 

Kveldsmøte kr. 2000,-
1700 – 2100 

Selskap

Mulighet for lukket selskap på grupper over 30 personer mot bevertning fra oss og en lokalleie på kr. 5 000,-

Kontakt

55 90 16 00
booking@colonialen.no

DAGPAKKE I
495 per person

FROKOST

Frukt, yoghurt og hjemmelaget granola eller toast servert med rørt syltetøy, brunost og smør. Vann og eplejuice fra Alde i Hardanger
Kaffe og te

LUNSJ

Et godt utvalg av Colonialen Kranen sin deilige lunsjmenyretter servert med brød og smør. Rettene serveres på bordet og sendes rundt for deling, som en liten buffet servert på bordet.

Evt. drikke til lunsj kommer i tillegg til pristilbud.

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

DAGPAKKE II
345 per person

FROKOST

Frukt, yoghurt og hjemmelaget granola eller toast servert med rørt syltetøy, brunost og smør Vann og eplejuice fra Alde i Hardanger
Kaffe og te

LUNSJ

Enklere lunsj med et assortert utvalg av Colonialen Sandwicher som for eksempel; Ask Coppa og Jærenosten til Voll Ysteri Ask Digg pølse Tomat og mozzarella Fønix blåskimmel fra Stavanger Ysteri og solbærkompott.

Evt. drikke til lunsj kommer i tillegg til pristilbud.

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

KURS

Nyhetsbrev

Motta meny-oppdateringer og tilbud på e-post.