RIDGEVIEW – prisvinnende engelsk musserende

3. august 2017

Ridgeview – prisvinnende engelsk musserende.

 

Tom Surgey fra Ridgeview kommer til Colonialen Restaurant under årets Bergen Vinfest – kommer du?

 

Ridgeview er en familiebedrift dedikert til produksjon av høyeste kvalitet musserende. Ved hjelp av tradisjonelle druesorter og metoder, hengivenhet til vingårder og vinfremstilling har resultert i vinnerne av en rekke internasjonale musserende trofeer.

 

Ridgeview ble grunnlagt i 1994 av Mike og Chris Roberts i South Downs of England. De spesialiserer seg på å dyrke klassiske druesorter for å lage høyeste kvalitet flaskefermenterte musserende viner.. Verdensklassens status for deres viner reflekteres av antall nasjonale og internasjonale medaljer og troféer som de har mottatt siden utgivelsen av deres første vin fra 1996-årgangen. Den andre generasjonen av familien har nå blitt etablert i sentrale roller innenfor Ridgeview. Deres engasjement, lidenskap og besluttsomhet har bidratt til det internasjonale omdømme og popularitet som nå tilskrives engelsk Sparkling Wine.

 

Merret Ridgeviews varemerke MERRET ™ er til ære for engelskmannen Christopher Merret. I 1662 presenterte han et papir til Royal Society i London som dokumenterte prosessen for å lage tradisjonell metode musserende viner. Dette var 30 år før teknikken ble dokumentert i champagne. For å feire Merrets prestasjoner har Ridgeview holdt en London-forbindelse når de navngir deres viner.

 

Ridgeview ble grunnlagt av Mike og Chris Roberts. Dessverre gikk Mike Roberts bort i 2014. En pioner i den engelske vinindustrien som ble tildelt en MBE for sine tjenester til engelsk vin i 2011.  Den andre generasjonen av familien Roberts fortsetter å spille aktive roller i ledelsen, vinproduksjonen og markedsføringen av sin prisbelønte vin. De fortsetter å produsere den fineste musserende vin.  Familiens engasjement, lidenskap og besluttsomhet har vesentlig bidratt til det internasjonale rykte og popularitet som nå tilskrives engelsk Sparkling Wine.