NYTT OM COLONIALEN FETEVARE PARADIS

4. juni 2019

Kjære kunder av Colonialen Paradis

Det er med tungt hjerte vi informerer at vår Fetevare på Paradis skal lukke dørene. Colonialen Paradis åpnet dørene høsten 2008 med et todelt konsept; håndverksbakeri og fetevareutsalg. Bakeriet har skiftet adresse siden den gang og er i dag på Bontelabo og fortsetter sin drift der, men fetevareutsalget i krysset på Paradis vil stenge. Colonialen Paradis har vært en fin møteplass i området samt en flott fetevarebutikk med kvalitetsmat. Til tross for dette så har de siste årene vært utfordrende. Omsetningen og dermed resultatet har sakte men sikkert pekt nedover i 2 år og fjoråret endte med et for stort negativt resultat til å forsvare fortsettelse av drift. Dette i tillegg til usikkerhet knyttet til salg av eiendom som vi holder til i, bygging i området og endring av infrastruktur i krysset har ført til at styret har vedtatt at det ikke er forsvarlig å fortsette driften av virksomheten. Vi synes dette er veldig trist, men ser ingen annen utvei.

SISTE ÅPNINGSDAG BLIR LØRDAG 22. JUNI

Colonialen Paradis vil holde åpent med vanlig drift de neste 3 ukene og  stenge/pakke ned den siste uken i juni.

Vi ønsker å takke dere for deres lojalitet til vårt etablissement på Paradis og håper dere vil besøke oss i den siste tiden vi holder åpent. Vi har hatt uendelig mange hyggelige stunder med dere i dette fine nabolaget i tidens løp og vil savne det i fremtiden. En liten trøst oppi det hele er at Fetevaren i Strandgaten fortsetter sin drift som vanlig og vil ha de samme godsakene som Paradis har hatt. Vi håper dere vil fortsette å være gode kunder av oss i fremtiden og ta turen til Strandgaten når dere skal handle deilige oster og andre godsaker i fremtiden. Det er litt lengre unna og muligens en stakkarslig trøst til Paradis, men dog et likeverdig tilbud.

Rent formelt så vil ikke selskapet bli avviklet – Colonialen Paradis as vil endre sin drift til kun å drive bakeriet på Bontelabo i fortsettelsen.

Igjen; tusen takk for deres støtte i årene som er gått. Hadde det ikke vært for våre mange fantastiske ansatte og deres lojalitet hadde ikke eventyret på Paradis eksistert så lenge som et har gjort!

Vennlig hilsen

Ken og Laila