Nye tider hos Colonialen Restaurant

25. september 2018

Tiden er inne for å senke dørterskelen inn til Colonialen Restaurant; Kong Oscars gate 44 er moden for en endring. Tiden med store menyer og tilhørende vinpakker er forbi for nå. Etter 13 år i posisjon som byens beste restaurant ønsker vi endre profil og tilby god mat og drikke til langt flere gjester.

Fra vi åpnet restauranten på Engen har det vært klart at Colonialen handler om opplevelsene av et måltid, men reglene for hvordan måltidet skal utspille seg, har aldri vært hugget i stein. Etter vi har servert det siste bordet lørdag 6.oktober, lukker vi restauranten slik den er i dag.

Restauranten har vært en fantastisk reise for oss gjennom de siste 13 årene. Fra de første årene på Engen, og gjennom flyttingen til Kong Oscars gate har vi vært gjennom så mange unike, morsomme og engasjerende kvelder i service. Vi tar med oss alle de  positive tilbakemeldingene vi har fått fra dere med oss inn i dette skiftet, men føler at tiden er inne for en ny utfordring.

Det er enda fullt mulig å booke bord til vår seks- og ti-retters meny frem til og med 6. oktober via denne linken, hvis dere ønsker å oppleve Colonialen slik det har vært en siste gang. Vi håper riktignok at dere er minst like spent for dette skiftet som vi er!

Les mer om dette i skiftet i restauranten samt litt om hva som skjer fremover i matbaren i nyhetsbrevet vårt