Fyrverkeri med Adi

27. juli 2017

Gjør deg klar for ett fyrverkeri!

Sammen med vinene er Adi i seg selv en liten festival.

Adi er oppvokst på gård i en tid da det var flere hippier enn trafikklys og man fremdeles spiste friske grønnsaker mens man drakk Cinsault. Som 13åring produserte han sin første vin, og etter endt skolegang bar det rett videre på ønologistudiet for å studere vinmaking.

Etter å ha tilegnet seg kunnskap og erfaring ved å jobbe hos noen av de store som Chateau Angelus i Bordeaux og Alain Graillot i Rhône, reiste han tilbake til røttene sine for å produsere vin slik han var vokst opp med.

Sammen med sin fetter Hein, fant de en forlatt vingård nær Paardeberg fjellene i Swartland. Her produserer de vin på tradisjonell måte med utstrakt bruk av hele drueklaser, gjæring og modning på betong, gamle foudre og ingen bruk av industriell gjær.

Adi Badenhorst er stolt grunnlegger av Swartland Revolution og Swartland Indepentant for vin fra den nye verdens underverden.

Lokalt blir han og hans likesinnede kollegaer omtalt som ”The Swartland Rebells”, men du vil kjenne at det er ikke mye opprør i disse vinene.

La Adi spille opp til dans, og du blir muligens tatt med på en snurr.