Bestill bord

JULESULTEN

Delemeny på 9 små retter for hele bordet
4 serveringer.
En spennende og sosial matopplevelse med masse digge smaker.

625,-

SURRIB

Syltet svineribbe, gule erter, syltet gele, rug dressing

BLOMKÅL

Bakt blomkål, katsuobushi majo, bottarga, furikake

KRABBETOSTADA

Kongekrabbe, tostada, savoy- og agurk-slaw

TORSK

Potet Aligot, erteskum, jordskokk, ribbesjy

RØKT PINNEBOG fra ANDERS TVEITE

Røkt lam, kålrotpasta, grønn pesto på persille og spinat, bokhvete

EMMER RISOTTO

Emmer, sopp grønnkål, Fønix, egg

AND fra HOLTE GÅRD

Andebryst, rødkål, persillerot, rødbet, rosenkål, kryddersjy

HOKKAIDO GRESSKAR

Chevrekrem, valnøtter, dukka og løpstikke dressing

JULESCOTCH

Butterscotch, multe, salt fudge, sjokolade

LITT JULESULTEN

Delemeny på 7 små retter for hele bordet
3 serveringer.

445,-

VINMENY LITT JULESULTEN

Vinmeny av 4 viner på 3 runder.

425,-

SKALLDYRBONANZA

For selskap på min 10 personer og to dagers forvarsel

Etter havets sesong et rikt utvalg av skalldyr som krabbe, blåskjell, kamskjell, sjøkreps, reker med mer. Servert med brød og majones

850,-

SELSKAP

Mulighet for lukket selskap på grupper over 30 personer mot bevertning fra oss og en lokalleie på kr. 5 000,-

Serveringskapasitet i restauranten 50 gjester.