Colonialen presenterer 44

13. oktober 2018

Vi har sett oss selv i speilet. Å spise en ti-retters meny med vinpakke er virkelig en stor opplevelse, men hvilke type matopplevelser er det vi selv velger når vi er ute og reiser – eller når vi har en ledig kveld? Da leter vi etter det genuine, det smakfulle, og etter de stedene som har noe ekstra å melde. Som oftest velger vi måltid som er mer konsentrerte i tid og har en mer nedpå atmosfære.

Nå er det dette vi vil holde på med fremover. Med samme dedikasjon og engasjement til mat og vin, men med en visjon om en travlere restaurant, med Ved å skifte menyen hyppigere kan vi leke oss mer, ved både å utforske og bryte tradisjoner.
All den tiden vi har brukt på å bli bedre, vil vi nå rendyrke inn i å bli enklere.
Så, vi introduserer herved vårt nye konsept: «44». Opplevelsen skal koste mindre og være mer tilbakelent. Nå skal vi ha en enklere og mindre meny som skiftes med større hyppighet.

Det grunnleggende konseptet skal være en fire-retters meny til 550 kroner, pluss noen valgfrie retter som man kan legge til om man ønsker det. I helgene vil det bli to bordsettinger, så du kan spise hos oss som det første eller det siste du gjør den kvelden.

Åpningstidene utvides: Vi holder åpent mandag til torsdag fra klokken fem, og er åpent allerede fra klokken ett fredag og lørdag til en tre-retters lunsj til 390 kroner.
Menyen vil skifte annenhver mandag. Den hyppige endringen av menyen vil legge til rette for mer lekenhet til å utvikle særegne opplevelser av mat og vin. Sesong og lokal tilgjengelighet vil gjenspeile hva vi serverer med et fortsatt fokus på elegante, smaksrike retter.

I serveringen senker vi garden og ønsker å skape en svært behagelig og avslappet atmosfære.Musikken skal ikke bare være bakgrunnsmusikk og vinflaskene blir igjen på på bordene. Vi gleder oss til og er klar for en mer hektisk hverdag, og vil fortsette å ha som ambisjon å berike bybildet og matbyen Bergen med vår tilstedeværelse.

Vi senker terskel og er straks klar for å ta imot besøk!
Nyåpningen blir allerede 15. oktober kl. 1700
Velkommen til 44!

Bestill bord ved å klikke her!