Laster Hendelser

« All Hendelser

Kranen + Bobler

19 august 18:0022:00

kr1300

Vi fortsetter å bringe spennende kulinariske opplevelser til bordet på Kranen!

I juni og juli vil vi prøve oss med et par kveldsarrangement. Vi vil sette fokus på mat og vin i kombinasjon. Altså; hvordan man setter vin til maten som kjøkkenet tryller frem. Vi vil gjennomføre to arrangementer med fokus på naturvin og et arrangement med fokus på bobler. Vi vil smake, forklare og diskutere flere kombinasjoner og dele vår teori om hvorfor akkurat denne vinstilen egner seg spesielt godt til Kranen sitt kjøkken.

Mat og vin i kombinasjon er et fag vi har stor forkjærlighet for og det har vært med oss siden starten av Colonialen som vårt sterkeste varemerke. Ken og Laila guider dere gjennom kvelden og deler opplevelser og kunnskap rundt temaet.

Vi vil denne kvelden også ta for oss et spørsmål mange sitter inne med: Hva er egentlig mysteriet rundt bobler? Er det forskjeller på bobler? Hva er Petnat og kan man lage Champagne hvor som helst? Blir man mer beruset av bobler og hvorfor forsvinner boblene noen ganger raskere enn andre ganger? Hvorfor er så mange blitt begeistret for denne vinstilen?

Kom og bli med – dette blir en helaften med mange og smaksrike retter, spennende viner og magiske kombinasjoner.

Pris 1300,- helaften med aperitif, 6 retter og vinmeny

Kjøp billett HER

Detaljer

Dato:
19 august
Tid
18:00—22:00
Kostnad:
kr1300
Hendelse Kategori:

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Kranen
Solheimsgaten 9B
Bergen, Hordaland 5058 Norge
+ Google Map
Telefon:
55 90 16 00