Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kranen bringer Sicilia til bordet!

12 mars 18:0021:00

Kr625

Vi fortsetter å bringe spennende kulinariske reisemål til bordet på Kranen og denne gang står Sicilia for tur!

Sicilia er Middelhavets største øy og er et av Europas mest spennende reisemål – og det mye grunnet i det deilige matfatet. På folkemunne kalles maten på Sicilia for “Guds mat”, og er en av grunnene til at mange ønsker å besøke øyen. Gode råvarer diskes opp for å lage deilige pastaretter, spennende pizzavarianter og fisk- og skalldyrretter. Typiske desserter er Cassata og Cannoli, og så klart den italienske isen. Sicilia byr på et bredt spekter av viner og det bugner av vinplanter på øya. Etna regionen som ligger like ved den aktive vulkanen Etna, er vinområdet som huser flere av øyas mest populære og anerkjente viner. Den syrlige hvitvinsdruen Carricante byr på friske og sitruspregede viner, der rødvinsdruen Nerello Mascalese gir krydrede og intense rødviner du ikke så lett vil glemme.

Så, når tiden ikke strekker til og reise ønskene er for mange så må man bringe deler av et reisemålet hjem. Ikke helt det samme, men helt klart GØY! Vi på Kranen vil gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille reisebehovet. Og med erfaring fra forskjellige verdenskjøkken i staben så kan man bringe noe til bordet her hjemme. Pablo har Italiensk blod i årene og besøkt sin familie der gjentatte ganger. Eivind og Ken finner frem leskende drikke fra regionen som passer til. Dette vil bli en fin fin kulinarisk reise til Sicilia med DIGG mat og vin.

Vi serverer en siciliansk SULTEN meny og vinmeny. Street food med attitude, antipasti på siciliansk vis. 5 små cool retter samtidig og en hovedrett med to DIGGE sideretter til å dele pluss en mini dessert som avslutning.

Pris 625,- for meny
525,- for vinmeny

Bestill bord HER

Detaljer

Dato:
12 mars
Tid
18:00—21:00
Kostnad:
Kr625
Hendelse Kategori:

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Kranen
Solheimsgaten 9B
Bergen, Hordaland 5058 Norge
+ Google Map
Telefon:
55 90 16 00