Laster Hendelser

« All Hendelser

Dypdykk i Matbaren – Piemonte!

21/01/2021 17:0018:30

kr650

Etter å ha brukt mange lørdager på å smake oss gjennom ulike druer, er tiden kommet for å gjøre noen dypdykk i vinregioner! I løpet av høsten har vi nå endt opp i Piemonte! Vi har begrensede plasser, slik at du kan få en smaking litt mer tett på, og mer rom til spørsmål og oppfølging. Smakingene er spesielt tilpasset deg som allerede har smakt deg litt gjennom vinens verden, og er klar for å dykke litt lenger ned i regioner. Vi smaker ti viner til den nette sum av 800 kroner.

Denne kvelden tar vi turen til Italias mat- og vinmekka!

En av de beste måtene å utforske Piemonte på er gjennom regionens viner. Smak deg gjennom området, og du vil oppdage en rekke vinstiler: fra de lagringsdyktige røde viner fra Nebbiolo til de delikate, søte, perlende hvite vinene fra Moscato d’Asti. Dette blir en unik reise til Italias vin- og matelskede Piemonte og de berømte vinområdene Barolo, Barbaresco og Alba.

Piemonte er kjent for høy kvalitet og produserer mer DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita – Italias beste vinklassifisering) viner enn noen annen region.

Mens regionale navn er mange og komplekse, er det bare et dusin eller så druesorter som fremhever de viktigste vinene i området. Kom og dykk dypere ned i Barbera, Dolcetto, Nebbiolo med mer og deres viner!

Kom og bli med!

Kjøp billett HER

Detaljer

Dato:
21/01/2021
Tid
17:00—18:30
Kostnad:
kr650
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Matbar
Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map