Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

De beste fra Italia på besøk i Fetevaren!

04/12/2019 11:0017:00

Smaken av Italia på besøk i Fetevaren!

Tradisjonen tro legger Riccardo og Alessandro ut på norgesturné også i år! I den forbindelse tar de selvsagt turen innom vakre Bergen og Fetevaren i Strandgaten. I tillegg til godt humør og masse positiv energi så har de med seg det beste av spekemat, oliven, olivenolje og pestoer i fleng – ta turen innom oss i Fetevaren og hils på besøket.

Kan ikke bli feil med smaken av Italia på en onsdag formiddag!

Riccardo Franchi
Etter å ha brukt hele sitt voksne liv i familiebedriften bestemte Riccardo Franchi seg for å prøve noe nytt. Det ”nye” er egentlig akkurat det samme som han alltid har drevet med, nemlig å sørge for at kresne kunder får god spekemat. Han har gått fra å være produsent til en utrettlig jakt på det beste som kan skaffes av italienske pølser, skinker og beslektede produkter.

Anfosso, smaker av tradisjon
Anfosso har siden 1955 produsert extra virgin olivenolje iht gamle tradisjoner i vestlige deler av Liguria. Den store gløden for olivenolje som preget grunderen Davide Anfosso, har definitivt gått i arv til hans 2 sønner Alfredo og Alessandro.
De fortsetter å produsere olje av høy kvalitet med samme glød og entusiasme. Utenom oljene produserer de i dag en rekke produkt som er typiske for Liguria.

Kom og hils på!

Detaljer

Dato:
04/12/2019
Tid
11:00—17:00
Hendelse Kategori:

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Fetevare Strandgaten
Strandgaten 18
Bergen, Norge
+ Google Map