Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kranen bringer Barcelona til bordet!

20 februar 18:0021:00

Om vi skulle velge en by å besøke basert på mat- og drikke-kultur, står Barcelona uten tvil øverst på listen! Katalansk mat kombinerer de aller beste elementene i spansk og fransk matlaging og med det unike katalanske krydderet viser den seg unik og kan ikke sammenlignes med noen andre steder i verden. Vinomdømme i denne hovedstaden er noe av det beste, hippeste og banebrytende – her har vi sett trender sette varige spor.

Så, når tiden ikke strekker til og reiseønskene er for mange så må man bringe deler av et reisemålet hjem. Ikke helt det samme, men helt klart GØY! Vi på Kranen vil gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille reisebehovet. Og med erfaring fra forskjellige verdenskjøkkener i staben så kan man bringe noe til bordet her hjemme. Pablo har bodd og jobbet i regionen og veileder oss gjennom en katalansk matreise. Eivind og Laila finner frem leskende drikke fra regionen som passer til. Dette vil bli en fin fin kulinarisk reise til Barcelona med DIGG mat og vin.

Vi serverer en katalansk SULTEN meny og vinmeny. Street food med attitude, tapas på katalansk vis. 5 små cool tapas-retter samtidig og en hovedrett med to DIGGE sideretter til å dele pluss en mini dessert som avslutning.

Kom og bli med på en liten reise og reserver plass HER: booking@colonialen.no

Pris: meny kr 625,- vinmeny kr 525,-

Detaljer

Dato:
20 februar
Tid
18:00—21:00
Hendelse Kategori:

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Kranen
Solheimsgaten 9B
Bergen, Hordaland 5058 Norge
+ Google Map
Telefon:
55 90 16 00