Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Christopher Moestue kommer på besøk på 44 og i Matbaren!

12 juni 17:0023:30

Christopher kommer på besøk til helgen og vil være med å formidle mye kjekt om Champagne til de som ønsker å smake litt ymse bobler fra området. Han har med seg 12 utvalgte vinmaker Champagner hvor det vil være mulig å teste fire forskjellige flighter:
«De kompromissløse – brut nature gjengen», «Blanc de Blancs flight», «Blanc de Noir flight», «The vintage flight a’ 2014»
I kveld kan dere velge en eller flere flights og dykke dypere inn i Champagnens verden sammen med Christopher. Dette blir prikken over i-en på en ellers topp fredag! Ta turen!
Christopher Moestue
For de fleste vinkelnere i Norge er Christopher Moestue en kjent skikkelse, æresmedlem på livstid i vinkelnerforeningen, og foreleser på Kulinarisk Akademi i en årrekke. Faktisk var det Christopher Moestue som dro i gang vinkelnerutdannelsen i Norge på begynnelsen av 90-tallet. I dag driver Moestue et av Norges eldste og mest kjente vinimport firma; Moestue Grape Selections. Eventyret startet i 1996 uten penger, men med sykkel, notatblokk, flytende fransk og mange gode idéer. Han reiste han rundt i Burgund for å skaffe seg de beste produsentene i porteføljen, og derfra videre ut i Europas mangfoldige unike vindistrikter. De fleste er med fortsatt – 20 år senere.

Detaljer

Dato:
12 juni
Tid
17:00—23:30
Hendelse Kategori:

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Matbar
Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map