Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

JAZZ & JUS – feiring av Beaujolais Nouveau i Brasseriet!

19 november 17:0021:30

Hvert år verden over – hver tredje torsdag i november fylles restauranter, vinbarer til randen med festglade mennesker og deilig fersk vin fra Beaujolais; Beaujolais Nouveau! Og det finnes ingen grunn for at vi ikke skal gjøre det i kveld! Vi må selvsagt tone det litt ned i forhold til å fylle et lokale til randen med festglade mennesker, MEN vi kan fremdeles skåle i deilig fersk rødvin fra Beaujolais og feiret årets innhøstning! Vuggende deilige jazztoner vil la våre drømmende hoder dra sørover og nydelig mat vil forsterke opplevelsen.
“Salute! Est arrive! Beaujolais Nouveau est arrivé! Salute!”
Kom og la deg bli forført av leskende Beaujolais-jus med live jazz og nydelig mat.
JAZZ
Kveldens band består av fire etablerte jazzmusikere fra Bergen, musikere fra bla. Evigheten, Dumbo Casino og Húm. Rakel Anna Kristjánsdóttir (vokal), Peter Søreide (gitar), Sverre Sæbø (kontrabass) og Cato Lyngholm (trommer). De vil spille alle de gode jazzlåtene du er glad i.
JUS
Beaujolais Nouveau er opprinnelig laget for å feire avslutningen på årets vin-innhøstning i Frankrike. Nå feiret og drukket i mengder hver tredje torsdag i november hvert år verden over. Vinen som er laget av Gamaydruer som fortsatt hang på vinplanten få uker før den blir sluppet på markedet.
Beaujolais Nouveau er karakteristisk lett, frisk, fruktig og ofte alt for rimelig. Denne kvelden vil vi smake flere Beaujolais Nouveau fra de fremste vinprodusenter i området, men også andre Beaujolais som viser større kompleksitet og tyngde.
Kom og bli med på feiringen av denne nydelige vinregionen!
Bestill bord HER

Detaljer

Dato:
19 november
Tid
17:00—21:30
Hendelse Kategori:

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Litteraturhuset
Østre Skostredet 5
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map