Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bli kjent med «det nye Spania» og Envinate

27 mars 17:3018:30

Kr390

Bli kjent med «det nye Spania» og Envinate!

Bølgen av unge produsenter omtalt som «det nye Spania» har kommet, og firkløveret hos Envinate er virkelig en av foregangsfigurene for dette.

Med vinmarker som strekker seg fra Tenerife ved vest-kysten av Afrika, innom Almansa og Extremadura til Ribeira Sacra nordøst på fastlandet, er jordsmonn og de klimatiske forholdene store, og vinene får derfor en unik karakter ut ifra sitt voksested.

Produksjonen er lav da de jobber med gamle vinstokker – noen av dem opp mot 120 år gamle! De fokuserer på lokale og unike druer og vinparseller hvor alle parseller plukkes for hånd, druene fottråkkes og vinene gjæres naturlig i nøytrale beholdere, og ingen ny eik benyttes da fokuset er å produsere viner som gir deg en nær-druen opplevelse.

Under smakingen vil vi vise viner fra både Ribeira Sacra, Tenerife og fra deres prosjekt i Almansa. De fleste av disse vinene er ikke i kommersielt salg grunnet den begrensete produksjonen, og disse vinene blir fordelt til få, utvalgte restauranter i Norge.

Dette blir en sjelden mulighet til å bli kjent med «det nye Spania», møte noen helt unike vinprodusenter som innehar en enorm kunnskap, samt smake deres uendelig flotte viner.

 

Kom og bli med!

Kjøp billett HER

Detaljer

Dato:
27 mars
Tid
17:30—18:30
Kostnad:
Kr390
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://colonialen_engen.ticketco.events/no/nb/e/bli_kjent_med_det_nye_spania_og_envinate

Arrangør

Colonialen
Telefon:
55 90 16 00

Sted

Colonialen Matbar
Kong Oscarsgate 44
Bergen, Hordaland 5017 Norge
+ Google Map