BERGEN VINFEST

2017

Bergen vinfest ønsker å gi VIN til FOLKET gjennom vinsmakinger, vintog, vinmakermiddag, vinpjatt, vinmesse og mye annet vin-relatert. Fjorten restauranter og vinbarer i Bergen står bak arrangementet som gikk av stabelen for første gang i 2011.

Colonialen er engasjert og vil fortløpende lansere spenstige eventer i løpet av året –  det blir spennende vinbesøk og flott underholdning – følg med!

FREDAG 24 AUGUST 19.00

Boblende Tennfjord

COLONIALEN LITTERATURHUSET

PRIS: 1 495,-

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til «Boblende Tennfjord» etterfulgt av Pablo Zotello sin vinfestmeny som er tilpasset årets vinmaker viner.

Ingvild Tennfjord elsker vin, kan vin og skriver om vin. Ingvild vil forteller om boblenes hemmeligheter og evne til å forføre. Hun er en entusiastisk vinjournalist og anmelder, forfatter med tre bøker på slep.

tennfjord bobler

LØRDAG 25 AUGUST 11.00

Boblende Shopping

COLONIALEN LITTERATURHUSET OG PERGOLA

PRIS: 995,-

Den perfekte lørdag formiddag for de som ønsker å kombinere litt shopping, mat, kultur og utvide sin kunnskap om sprudlende bobler.

Vi starter på Colonialen Litteraturhuset med lett introduksjon til boblenes verden og frokost. Videre vil vi besøke varierte og spennende butikker hvor det blir mulighet for shopping i tillegg til videre fordypning i boblenes underligheter. Vi avslutter på Pergola Vinbar til Pizza, Antipasti og konkluderende bobler.

Elisabeth og Laila fra Colonialen er guider for dagen og vil sørge for en fin fin formiddag i Bergen. Vi starter på Colonialen Litteraturhuset kl 1100 og avslutter på Pergola Vinbar kl 1530.

boble shopping 2