Restaurant

Colonialen Restaurant har etablert seg som en av de desidert beste restauranter i Bergen gjennom 11 år med gastronomi på høyt nivå. Kjøkkenet har utmerket seg med sin kombinasjon av tradisjon og kreativitet basert på sesongens beste råvarer og restauranten med høyt servicenivå, rikt vinkart, samt eksepsjonelle mat og vinkombinasjoner.
Restauranten tilbyr liten eller stor Smaksmeny med tilhørende vinpakke.
Restauranten har et selskapslokale med plass til inntil 36 personer og et eget ”Styrerom” som er et fint alternativ for selskaper mellom 8 og 12 personer og Vinterhagen som tar inntil 18 personer.

ÅPNINGSTIDER

Tirsdag – Lørdag

 fra 18.00

-

Lørdag

 lunsj 13.00-16.00

 

NYHET: LØRDAGSLUNSJ
Colonialen Restaurant har åpnet for lørdagslunsj. Vi serverer en flott 3-retters meny til kr 350,- pr pers.
Bestill bord til lunsj her

-

Velkommen til lørdagslunsj!

ADRESSE
Kong Oscars gate 44

TELEFON
55 90 16 00

E-POST
booking@colonialen.no

SMAKSMENY

-

FJELLØRRETTARTAR

Agurk, østers og brønnkarse

-

POTET

Røkt chèvre og dashi-

-

BLÅSKJELL

Pasta, grapefrukt og smørsaus

-

OKSEHALEBULJONG

Egg og kål

-

BETER

Gulrot og lakris

-

SKREI

Brissel, purre, eple og laurbærblad

-

AND FRA HOLTE

Gnocchi og jordskokk

-

GRESSKAR

Vanilje og pære

-

HASSELNØTTER

Sjokolade og karamell

-

Stor Smaksmeny - 9 retter kr. 1.195,-

Liten Smaksmeny - 6 retter kr. 895,-

-

-VALGFRIE OSTER FRA VÅR OSTEVOGN

145,- i tillegg til menypris

-

VINMENY

LES GRAS MOUTONS 2015

Domaine de la Pépière – Loire, Frankrike

ANJOU BLANC 2015

Mosse – Jura, Frankrike

ARBOIS CHARDONNAY 2013

Benoît Mulin – Jura, Frankrike

SZAMOROODNI SZÁRAZ 2003

Ch. Dereszla – Tokaji, Ungarn

VINO ROSSO

Domaine Lucci – Adelaide Hills, Australia

BEAUJOLAIS 2015

Château Cambon – Beaujolais, Frankrike

BLANKAFORTI 2015

Celler Jordi Llorens – Catalonia, Spania

CLOS DE SAINTE CATHERINE 2009

Domaine des Baumard – Loire, Frankrike

-

VIN SANTO 2005

Fattoria di Lucignano – Toscana, Italia

-

Vin til stor Smaksmeny - 9 viner kr. 1.195,-

Juice til stor Smaksmeny - kr. 395,-

Vin til liten Smaksmeny - 6 viner kr. 895,-

Juice til liten Smaksmeny - kr. 295,-

LØRDAGSLUNSJ

Meny lørdag 25. mars:

-

BODIN BLANC

Puylinser

-

ENTRECÔTE

Røstipotet og bearnaise

-

CREME BRULEE

Rom og rosin is

 

Pris kr 350,- pr person

-

 Velkommen til lørdagslunsj i Kong Oscarsgate!