Restaurant

Colonialen Restaurant har etablert seg som en av de desidert beste restauranter i Bergen gjennom 11 år med gastronomi på høyt nivå. Kjøkkenet har utmerket seg med sin kombinasjon av tradisjon og kreativitet basert på sesongens beste råvarer og restauranten med høyt servicenivå, rikt vinkart, samt eksepsjonelle mat og vinkombinasjoner.
Restauranten tilbyr liten eller stor Smaksmeny med tilhørende vinpakke.
Restauranten har et selskapslokale med plass til inntil 36 personer og et eget ”Styrerom” som er et fint alternativ for selskaper mellom 8 og 12 personer.

ÅPNINGSTIDER

Tirsdag – Lørdag

 fra 18.00

-

Lørdag

 lunsj 13.00-16.00

 

NYHET: LØRDAGSLUNSJ
Colonialen Restaurant har åpnet for lørdagslunsj. Vi serverer en flott 3-retters meny til kr 350,- pr pers.
Bestill bord til lunsj her

-

Velkommen til lørdagslunsj!

ADRESSE
Kong Oscars gate 44

TELEFON
55 90 16 00

E-POST
booking@colonialen.no

SMAKSMENY

-

KVEITE

Rettish, Linfrø

-

ASPARGES

Nøtter, Østers-

-

KONGEKRABBE

Tomat & Dill

-

STRANDKRABBESUPPE

Estragon

-

MAKRELL

Løk & Fiskebuljong

-

BROSME

Skorsonnerot, Beter

-

KJE

Gulrot, Nepe, Beter

-

ARME RIDDERE

Tindved & Snøfrisk

-

SNICKERSKAKE

Nougatis & Peanøtter

-

Stor Smaksmeny - 9 retter kr. 1.195,-

Liten Smaksmeny - 6 retter kr. 895,-

-

-VALGFRIE OSTER FRA VÅR OSTEVOGN

145,- i tillegg til menypris

-

VINMENY

GRÜNER VELTLINER 2013

Geyerhof – Kamptal, Østerrike

VINHO VERDE 2015

Mendes – Vinho Verde, Portugal

KALKSTEIN RIESLING 2016

Pfeffingen – Pfalz, Tyskland

ALIGOTÉ 2015

Maison en Belles Lies – Saint-Aubin, Frankrike

ESCARGOT 2015

Tricot – Auvergne, Frankrike

BEAUJOLAIS 2015

Château Cambon – Beaujolais, Frankrike

CHIANTI CLASSICO 2012

Castell´in Villa – Toscana, Italia

SIDER 

Åkre Gård – Ullensvang, Norge

-

RIVESALTES 1980

Singla – Languedoc-Roussillon, Frankrike

-

Vin til stor Smaksmeny - 9 viner kr. 1.195,-

Juice til stor Smaksmeny - kr. 395,-

Vin til liten Smaksmeny - 6 viner kr. 895,-

Juice til liten Smaksmeny - kr. 295,-

LØRDAGSLUNSJ

Meny lørdag 20. mai:

-

STRANDKRABBESUPPE

Estragon

-

KJE

Asparges og nepe

-

SJOKOLADE

Yoghurt

-

Pris kr 350,- pr person

-

 Velkommen til lørdagslunsj i Kong Oscarsgate!