Marsipan og nougat kuler

Anne Lise 12.12.15

COLONIALEN FETEVARE

1 pk Summerbird nougat

1 pk Summerbird marsipan

-

Sjokolade til pynting: Valrhona anbefales på det sterkeste. Her kan det være kjekt å benytte sjokolade med forskjellige smaker.

Del 1 – Nougat

Del nougaten i små biter, va 0,5*0,5 cm som rulles til små kuler (på størrelse med en ert)

Legges på brett/fat med bakepapir

Settes kaldt når den er ferdig rullet

-

Del 2 – Marsipan

Skjær marsipan i små biter, ca 0,5*0,5 cm skiver og form dem til flate sirkler

-

Del 3 – Mozartkule

Legg en kule med nougat i midten av marsipanen og rull

-

Del 4 – Sjokoladepynt

Smelt den sjokoladen du ønsker i vannbad

Ha sjokoladen over i poser – lag et lite hull i spissen

Sprøytes over Mozartkulene når de ligger på brett (Kun på den ene siden)

Oppbevares mørkt i lukket boks

-

En superfin spiselig julegave