Lakrispannacotta og bringebærcoulis

Anne Lise 04.11.15

COLONIALEN FETEVARE

LAKRISPANNACOTTA

4 gelatinplater

- legges i kaldt vann

4 dl fløte

120 gr sukker

2 ts lakrispulver

- kok opp, ta av platen, avkjøl litt og tilsett den oppbløtte gelatin

200 gr yoghurt naturell

200 gr vaniljeyoghurt

- piskes inn i fløteblandingen

saft av 1/2 sitron

- her må det smakes til for å runde den av litt

Helles i serveringsglass og settes i kjøleskap i ca to til tre timer

BRINGEBÆRCOULIS

1 dl vann

ca 150 gram sukker

400 gram bringebær, frosne

1/2 sitron, saften

Kok opp vann og sukker. Trekk kjelen til side og ha i bringebærene. La stå å trekke til bærene er tint. Bruk en stavmikser til å kjøre bær og sukkerlake til en purè. Smak til med sitronsaft. Siles før servering.