OPPSKRIFTER

Indrefilet av svin

Tomatsalat, potetkrem

og balsamicosaus

Svinenakke fra Prima Jæren

Potetmash, tomat, paprika og rotgrønnsaker

And

Steking av hel and

Blåskjell

og safransuppe

Grillet sjøkreps

Salat, brød og aioli

Bøffelmozzarella

Bruschetta

Bouillabaisse

Rousille og brød

Pizzabunn

Pizzasaus

Bakt nektarin

Vaniljekrem

Pasta Carbonara

Lettvint pasta

Entrecôte

Bernaisesaus

Rødkål

Hjemmelaget

Mozartkuler

Sjokolade

Sjokoladebar

Nøtter fra Piemonte

Cognac Truffles

Sjokolade

Lakrispannacotta

Bringebærcoulis

Arme riddere

Bringebær og rømmekrem

Asparges og Risotto

Våren er her!

Bloody Mary

En favorittdrink – spesielt med Hanasand tomater!

Indrefilet av svin

Tomatsalat, potetkrem

og balsamicosaus

Svinenakke fra Prima Jæren

Potetmash, tomat, paprika og rotgrønnsaker

Lammecarré

Konfitert hvitløk, polenta, laubær-sjy og auberginekompott

Pasta Carbonara

Lettvint pasta med bacon eller pancetta og en saus av ost og egg

Grillet sjøkreps

Salat, brød og aioli

Blåskjell

og safransuppe

Rødkål

Hjemmelaget

Bøffelmozzarella

Bruschetta med tomat og lardo

Bouillabaisse

Rousille og brød

Byggbrød

Surdeig

Fikenbrød

Dessertbrød

Arme riddere

Bringebær og rømmekrem

Bakt nektarin

Vaniljekrem

Mozartkuler

Sjokolade

Sjokoladebar

Med nøtter fra Piemonte

Cognac truffles

Sjokolade

Rødkål

Hjemmelaget rødkål

Surkål

Hjemmelaget surkål

And

Steking av hel and

Gås

Steking av hel gås

Svineribbe

Tradisjonell svineribbe med julesaus

Fløtekarameller

Hjemmelaget

Vaktel

Servert med glasserte rotgrønnsaker, risoni og kryddersaus

Løirom

Klassisk til nyttårsaften! Blinis med løirom, rømme og rødløk