NYHETER

_MO15748
Colonialen Paradis, Colonialen Strandgaten, Fetevare

17. Mai Planke

I anledning nasjonaldagen har Fetevarene valgt å sette fokus på forskjellige oster og spekemat som vi finner i vårt langstrakte land. Nasjonaldagen skal feires, flagget skal til topps og 17. Mai  er en perfekt anledning til å spise gode norske fetevarer. Ostediskene til Colonialens Fetevarer bugner av norske oster og vår...

les mer
03 mai
IMG_3172-kopi
Colonialen Litteraturhuset, Nyheter

17. MAI – Colonialen Litteraturhuset

Hurra hurra hurra! Nasjonaldagen skal feires, flagget skal til topps, buekorpsene skal marsjere, korpsmusikk skal høres, barn og voksne skal gå i prosesjon og is skal spises i store mengder – et yrende liv i Bergen sentrum med festkledde mennesker denne flotte dagen. - Tradisjonen tro holder Colonialen Litteraturhuset selvsagt åpent og...

les mer
21 april
ASKkom
Fetevare, Nyheter

Ask «Sort-T»

Ask «Sort-T» er ankommet Fetevarene! «Sort T» til karbonisering på Ask Brygghus. Etter mange prøvebatcher, testing av smaker og holdbarhetstester var omsider Andreas Evang klar for å skalere opp volumet og sette sin første batch med «Sort T» til fermentering. I påvente av forsinket leveranse av tappe- og etiketteringsutsyr fra Italia brukte...

les mer
30 mars
IMG_3461-kopi
Colonialen Restaurant, jobb

Kom og skjenk vin med oss!

Colonialen Restaurant søker vinkelner – 100% stilling fom 1. Mars (vi er åpen for senere datoer).  Lyst å jobbe med et stort vinkart, mat og vin i kombinasjon i et særdeles godt vin miljø i Vestlandandets hovedstad – solfylte Bergen!   Søknad og gjerne CV sendes til ken@colonialen.no  ...

les mer
30 januar
lordag-1
Colonialen Restaurant, Nyheter

Lørdagslunsj

Det vil bli servert en flott meny til lørdagslunsj i Kong Oscarsgate kommende lørdag - ENDELIG LØRDAGSLUNSJ! Meny førstkommende lørdag 26. november: - OKSEHALE CONSUME syltet sopp SVINEKJAKE sellerirot, grønnkål, kyllingkraft EPLE crumble, melkeis - Colonialen Restaurant har åpnet for lørdagslunsj i Kong Oscarsgate 44. Vi serverer en flott 3-retters meny til kr 350,- pr pers.   Bestill bord til lunsj her...

les mer
21 november
restaurant_4x4_2
Colonialen Restaurant, Nyheter

Åpner for lunsj – endelig!

Colonialen Restaurant åpner opp for lunsj lørdager. Vi serverer en flott 3-retters meny til kr 350,- pr person i tiden 1300 - 1600. Meny førstkommende lørdag: - BRENNESLESUPPE Crispy kylling-skinn, kastanje - BREIFLABBKJAKE Anna potet, løk, fiskesaus - VAFFEL OG SJOKOLADE Rips, rømme - Velkommen til lunsj i Kong Oscarsgate 44 - førstkommende lørdag - bestill bord her eller ring 55 90 16 00...

les mer
24 oktober
ken-og-jaboulet
Colonialen Restaurant, Nyheter, Vin

Paul Jaboulet Aîne kommer til Bergen!

I morgen! - Og i den forbindelse inviterer vi til vinmakermiddag og masterclass. Jaboulet dyrker biodynamisk og har spesialisert seg på viner fra Rhônedalen. De har 91 hektar egen mark i områdene Hermitage, Cornas, Saint-Joseph og Condrieu. I tillegg til dette har Jaboulet viner fra samtlige appellasjoner i Rhônedalen. Masterclass Bli med og lær mer om fantastiske Rhônedalen! Vi får...

les mer
19 september
_DSC8777
Nyheter, Vin

Colonialens Vinskole

Ønsker du en innføring i vinens verden? Vi tilbyr Colonialens Vinskole. Gjennom kurset vil du få en introduksjon til vin, vindyrking, vinproduksjon, vinens historie, drue typer og vinområder verden over. Kurset holdes på Kranen og går over fem kvelder. Pris kr 2 450,- pr person. For de som ønsker kunnskap om mat og...

les mer
08 september