Møtemat

Bestillinger må skje innen kl 09.00 samme dag via nett. For større bestillinger – over 10 personer – dagen i forkant.

For bestillinger samme dag – ta kontakt pr telefon 55 90 16 00

SMØRREBRØD / SNITTER

Vi anbefaler 3 smørrebrød per person.

Parma og høvlet parmesan

Åpent smørrebrød med Prosciutto di Parma, høvlet parmesan, semitomater, artiskokk, salat og urtemajones servert på byggbrødskive.

Laks og sennep

Åpent smørrebrød med røkelaks fra Svanøy, semitomater, sennep fra Liss Ellas, salat og urtemajones servert på byggbrødskive.

Roastbeef, sylteagurk, rødløk

Åpent smørrebrød med roastbeef, rødløk, sylteagurk, salat og urtemajones servert på byggbrødskive.

Pate og rødbet

Åpent smørrebrød med pate fra Idsøe, rødbeter, salat og urtemajonais servert på byggbrødskive

Chevre, honning og nøtter

Åpent smørrebrød med chevre, hasselnøtter, honning, salat og urtemajones servert på byggbrødskive.

Assortert utvalg

12 stk  Colonialens Snitter / Smørrebrød

-

Deilige åpne smørrebrød med et godt utvalg av pålegg: røkelaks fra Svanøy og sennep, Prosciutto di Parma og parmesan, Chevre og honning, Pate og rødbeter, Roastbeef og sylteagurk, alle servert på grov byggbrødskive. Supert alternativ til den tradisjonelle “snitten” og passer utmerket til møtemat for 4 eller 5 personer.

17. MAI PLANKER

17. Mai  er en perfekt anledning til å spise gode norske fetevarer. Ostediskene til Colonialens Fetevarer bugner av norske oster og vår osteanbefaling til 17. Mai Planke er blant annet Rosalita fra Tjamsland Gård, Fjelltopp og Lille Aske fra Bo Jensen, Fønix fra Stavanger Ysteri og Grotteost fra Hitra Gård. Spekemat fra Ask er av ypperste kvalitet og de forskjellige spekepølsene byr på mange spennende smaker. Vi er blitt helfrelst på Ask sin magiske Coppa (speket svinenakke) og Kula som er speket plomme. Colonialen 17. Mai Planke serveres i følge med rørte stikkelsbær og surdeigsbrød fra Colonialen Bakeri.

HURRA HURRA HURRA!

17. Mai Planke – liten

Perfekt for en liten lunsj til en person eller snack til to.

17. Mai Planke – stor

Perfekt for en god lunsj til en person eller snack til fire.

17. Mai Planke - for flere

Et godt utvalg av norske oster fra Colonialens ostedisk med søtt, spekemat og brød. Passer perfekt for en god 17. mai lunsj for 4 personer evt en lettere lunsj for 6 personer.

PLANKER

Liten

Perfekt for en liten lunsj eller snack

Stor

Perfekt for en stor lunsj eller overtidsmat

Planke for flere

Et godt utvalg av oster fra Colonialens ostedisk med søtt, spekemat med oliven, semitomater, artiskokk og brød. Passer perfekt for en stor lunsj eller overtidsmat for 4 personer evt en lett lunsj eller kvelds for 6 personer.

SANDWICH

Prager & Manchego

Prager er en lettrøkt og kokt skinke fra Idsøe og Manchego er en Spansk mild sauemelksost. Dette kommer i følge med semitomat, artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico – byens beste Sandwich!

Ventricina & Talleggio

Ventricina er en litt sterkere chilli- og paprikasalami fra Riccardo Franchi i Italia og Taleggio er en Italiensk mild myk kumelksost. Dette kommer i følge med semitomat, artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico.

Finocchiona Salame & Cheddar

Finocchiona Salame er en lett krydret fennikelsalami fra Riccardo Franchi i Italia og Cheddar er en Engelsk mild hard kumelksost. Dette kommer i følge med semitomat, artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico.

Tomat & Mozzarella

Mozzarella er en mild fersk ku eller bøffelmelksost som kommer til sin perfekte rett med ferske tomater. Dette kommer i følge med artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico

Parma & Parmesan

Italias klassiker! Proscutto di Parma er en verdenskjent spekeskinke fra Italia og parmesan er en fast sauemelksost fra Italia. Dette kommer i følge med semitørket tomater, artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico.

Assortert utvalg

Assortert pålegg på 10 stk Colonialen Sandwich – passer perfekt til møtemat, matpakke i sekken til tur på fjellet, blåtur og andre anledninger.

DRIKKE

Ferskpresset
Appelsin Juice

25ml

Solvorn Bringebærjuice

3L

Alde Eplejuice Colonialens Utvalgte

0,7L

Alde Eplejuice – liten Colonialens Utvalgte

0,35L

Sitron lemonade

La Mortuacienne Grenade

Grapefrukt lemonade

La Mortuacienne Grenade

SØTT

Mer enn 10 boller må bestilles seneste 1 dag i forkant.

Skillingsbolle

Hvetebolle

Scone

Brownie

Rosinbolle