Kranen

Innerst i Solheimsviken, kun 15 min spasertur fra Bergen sentrum, ligger Colonialen kafé og bakeri. Fra kaféen i sjøkanten kan man nyte en fantastisk utsikt mot fjorden – fint rammet inn av byfjellene. Her kan du nyte lunsjfavoritten ”planken” fylt med deilige oster og spekemat sammen med nybakt brød fra vårt håndverksbakeri.
Her kan du nyte uteservering på solskinnsdager!

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag

07.30 – 16.30

ADRESSE
Solheimsgaten 9B

TELEFON
55 90 16 00

Dagmeny

Frokost & lunsj

-
FROKOSTBLINGS 49,-
-
SANDWICH   105,-

Salater

-
PARMA & PARMESAN 185,-
-
RØYKELAKS FRA SVANØY 185,-
-

Vegetarsalat

-
TOMAT & FERSK BØFFELMOZZARELLA185,-
-
CHEVRE, HONNING
& NØTTER
185,-
-
KRAFTKAR MED BLÅBÆR185,-

Planker

liten 225,- stor 335,- 

OST

Deilige oster med søtt
-
KJØTT 

Kontinental spekemat med oliven
-
OST & KJØTT

Kombinasjon

Bakverk

-
BRØD, SMØR & OLJE p.p 20,-
-
HVETEBOLLE 26,-
-
ROSINBOLLE 28,-
-
KANELSNURR 36,-
-
SCONES 38,-

Møtelokale

Colonialen Kranen har møterom i selve kranhuset i andre etasje. Fra møterommet kan man nyte den fantastiske utsikten over fjorden fint rammet inn av byfjellene. Vi tilbyr frokost, kaffe, te og mineralvann sammen med fersk frukt ved ankomst. Lunsjen serveres i kafeen, da byr vi på planke fylt med deilige oster, spekeskinker, oliven og selvfølgelig nybakt brød fra bakeriet. Etter lunsj serverer vi på boller og kaffe i møterommet.
Kranen egner seg meget godt som lokale for uformelle selskap og sammen- komster. Fra kafeen og møterommet kan man nyte den fantastiske utsikten fra sjøkanten. En unik mulighet til å nyte både omgivelsene og maten, og er været på vår side kan selskapet starte eller nytes i sin helhet utendørs.
For de som ønsker å ha møte på kontoret eller et annet sted besørger vi gjerne møtemat i forskjellige varianter. Alt fra enkle sandwicher til et godt utvalg av minglemat. Vi kan også levere til større tilstelninger.

Kapasitet 25 personer
Utstyr WI-FI, projektor, flipover
Leie kr 1250,-
Booking 55 90 16 00

Møtemat-meny