Kranen inviterer til SEAFOOD BOIL lørdag 04.02! Hva er en seafood boil?
På Kranen liker vi å dele. Kjøkkensjef Khang er veldig glad i sjømat, skalldyr og krydder. Han er inspirert av dette matkonseptet fra Louisiana og har lyst til å skape den samme stemningen og vibben på Kranen.
«Ideen min med å lage en seafood boil passer godt inn i Kranen sitt konsept av dele-mat. Seafood boil tradisjonen har opprinnelse i Louisiana, der de tar kreps, reker, krabbe og grønnsaker og koke alt sammen med Cajun krydder og kraft. Når den er klar tømmer de alt i gryten ut på bordet og alle deler på maten.»
Han velger ut det beste av sesongens sjømat. Det blir servert krabbe, reker, div. skjell, spicy pølse fra Slakt, cajun-saus, urter, potet, mais og brød.
I Louisiana er en seafood boil en mulighet for familier, venner eller hele lokalsamfunnet å komme sammen og nyte god mat!
I kveld finner dere to alternativer på menyen, severt i Kranen sin stil:
Seafood boil 795, pp.
Seafood deluxe 1350, pp.
Mariela disker opp med god stemning og forfriskninger som passer til!