SEAFOOD BOIL på KRANEN

Kranen

Saturday

4

February

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Kranen inviterer til SEAFOOD BOIL lørdag 04.02! Hva er en seafood boil?


På Kranen liker vi å dele. Kjøkkensjef Khang er veldig glad i sjømat, skalldyr og krydder. Han er inspirert av dette matkonseptet fra Louisiana og har lyst til å skape den samme stemningen og vibben på Kranen.

«Ideen min med å lage en seafood boil passer godt inn i Kranen sitt konsept av dele-mat. Seafood boil tradisjonen har opprinnelse i Louisiana, der de tar kreps, reker, krabbe og grønnsaker og koke alt sammen med Cajun krydder og kraft. Når den er klar tømmer de alt i gryten ut på bordet og alle deler på maten.»

Han velger ut det beste av sesongens sjømat. Det blir servert krabbe, reker, div. skjell, spicy pølse fra Slakt, cajun-saus, urter, potet, mais og brød.


I Louisiana er en seafood boil en mulighet for familier, venner eller hele lokalsamfunnet å komme sammen og nyte god mat!  


I kveld finner dere to alternativer på menyen, severt i Kranen sin stil:


Seafood boil 795, pp.


Seafood deluxe 1350, pp.


Mariela disker opp med god stemning og forfriskninger som passer til!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?