Med eller imot naturen?

Litthus

Friday

3

May

1600

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Velkommen til en eksklusiv winemakers dinner med Horst Hummel (Weingut Hummel)

I tillegg til nydelig mat og vin, er det duket for litterære innslag av vinmakeren selv og Bergens egen Tomas Espedal.

3- retteren blir akkompagnert av 5 utvalgte viner og høytlesning av Horst Hummel og Thomas Espedal, som er  utgitt på samme tyske forlag Hummel skriver essays og dikt om vin, om det biodynamiske og om livet. Espedal sine betraktninger av livet kjenner vi. Han deltar også på middagen og vil lese utdrag fra Imot naturen.

Horst Hummel er advokaten fra Berlin som ble en av Sør-Ungarns forkjempere for naturlig vinproduksjon.

Siden slutten av 90-tallet har han dyrket 7,5 hektar i Villányi, sør i Ungarn.

Gården har vært drevet i tråd med reglene for økologisk vinproduksjon/ økologisk siden 2008. Fra 2016 er det brukt biodynamiske preparater i vinmarkene. Siden 2020 har gården blitt drevet i samsvar med reglene for Naturlig Synergetisk Vinproduksjon utviklet av Horst Hummel.

Stilen hans er en forfriskende forandring fra de tunge rustikke vinene som er vanlig i Villány.

Hummel’s viner er balanserte, energiske, fulle av liv og særdeles drikkbare, men likevel komplekse og strukturerte.

Vinområdet har et løsslag som er opptil 25 meter tykt, med høyt innhold av kalkstein og mineraler. Det høye magnesiuminnholdet er bemerkelsesverdig og er ansvarlig for den typiske milde og oppkvikkende bitterheten i vinene fra Villányterroiret. Villány ligger på grensen mellom kontinental- og middelhavsklima og omtales derfor ofte som "Ungarns Toscana".

For denne fantastiske helaftenen, som inkluderer aperitiff, 3- retters meny, viner OG litterære innslag, er prisen kr 1600,- pr. person

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?